Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На здравје бричење, ајде сега и еден напаѓач и доста се.

Ајде нека му е со среќа.

Него Хоселу го пуштиле на позајмица во Ајнтрахт.

Добро бе кај го најдоа овој Иско сега кај ќе игра Кака o_O

Шала на страна со среќа нека му е и да успее во Реал (y)

Роналдо - Озил - Иско
Модриќ - Кедира

Ќе го имате најдобриот среден ред после нас секако. :icon_lol:

И Роналдо на к*р ми иде више со сакањево да биде нонстоп у центар на пажња. Пак нешто изјавил како му фалела ПЛ, као периодот у Манчестер му бил најдобар у кариерата и слично. Дај ако сака да иде нека каже, аман више.

421964_10151737050802164_1351627160_n.jpg

Jose Angel Sanchez met Illarramendi agent and club, but Sociedad aim to keep him for the UCL.

Пак ќе речам, не знам што им требаше купувањето на Касмеиро за првотимска употреба. Овој Илараменди е играчиште, ама нагнетени сме таму... o_O

Нз кој ги кур на Сосиедад кога и така ќе го папаат јако на плејофот и ќе играат смрдената Л.Европа :unsure:

Дајте го детето наваму, просекот Кашемиру нека копа у Кастиља.

Jose Angel Sanchez met Illarramendi agent and club, but Sociedad aim to keep him for the UCL.

Пак ќе речам, не знам што им требаше купувањето на Касмеиро за првотимска употреба. Овој Илараменди е играчиште, ама нагнетени сме таму... o_O

Затоа што мораа да го купат, сигурно имале некој пред договор со Мендес (агентот негов). Касемиро е чисто зделка за кеш и услуга на Мендес, нема шанса да чекаат на него да ни биде главен играч во средината. Плус земен е пред Карло да стане тренер така да не верувам дека ќе гради игра врз Касемиро.

Иљарименди од друга страна е Чаби Алонсо тип на играч со тоа што е поагилен и може да дрибла. Е сега ако се сеќаваш кога сакавме да го земеме Чаби од Сосиедад пред да замине во Ливерпул, сигурно нашиве не сакаат да ја направат таа грешка повторно. Има откупна клаузула од 30 милиони евра така да може да се купи без преговори.

Демек играчите на Сосиедад имале некој меѓусебен договор никој да не си оди од клубот летово.

Требаше и тој да го баци амблемот

Посреќен е брат му од него,некако не ми делува дека и од барем малку љубов е дојден во клубов

"Es tanto el respeto que le tengo a este club que prefiero ganarme el aplauso dentro del campo".
Сакал со игра да си го заработи аплаузот а не вака лесно
;)

Затоа што мораа да го купат, сигурно имале некој пред договор со Мендес (агентот негов). Касемиро е чисто зделка за кеш и услуга на Мендес, нема шанса да чекаат на него да ни биде главен играч во средината. Плус земен е пред Карло да стане тренер така да не верувам дека ќе гради игра врз Касемиро.

Иљарименди од друга страна е Чаби Алонсо тип на играч со тоа што е поагилен и може да дрибла. Е сега ако се сеќаваш кога сакавме да го земеме Чаби од Сосиедад пред да замине во Ливерпул, сигурно нашиве не сакаат да ја направат таа грешка повторно. Има откупна клаузула од 30 милиони евра така да може да се купи без преговори.

Не знаев дека Мендес му е агент, штом е така таму веќе има чист бизнис.

Игуаин, според татко му ќе потпише по 29 пат за Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom