Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Го следи некој Бабунски ? Игра кај вас во младинци уште, или даден е негде?

Најсилната шпекулација за денес.

Опаа ново име во нападот се споменува Ибра , јас сум за да се донесе овој напаѓач секако има уште 2-3 години максимум од него да игра ама доволно е за 2 сезони дур да стекне искуство Мората . Таков напаѓач ни треба што знае да ги искористи отпадоците , снажен , висок со одлична техника .

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Ја сум Меси да се доведе пошто ќе прават место за Нејмар, Бејл да го земеме оти сега Паулињо отиде таму, Суарез ЛП си најдоа замена во Аспас и Ројс може да го донесат ко замена за Роналдо :свиркам:

Ја сум Меси да се доведе пошто ќе прават место за Нејмар, Бејл да го земеме оти сега Паулињо отиде таму, Суарез ЛП си најдоа замена во Аспас и Ројс може да го донесат ко замена за Роналдо :свиркам:

Еве и во Врапчиште ќе градат екипа околу Ташков па може некој нивен играч за поефтино да земете :icon_mrgr:

1044585_650315018330940_227503875_n.png

Посреќен е брат му од него,некако не ми делува дека и од барем малку љубов е дојден во клубов

Вака не беше извикувано ни името на Роналдо кога беше неговата презентација, се гледа колку само ги сакаат шпанците. Не можеше ни до збор да дојде Иско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom