Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе платата па нема баш врска во последниве години со „играта од срце“ и залагањето. Икер е трет најплатен во клубот ако е за тоа, а нели ако одиме по таа логика, он пошто е дете на клубот треба да игра со срце и да не му се битни парите...

Еве Барса имаат наголем буџет на плати и покрај тоа што се многу од школата излезени. Се губи тој фактор веќе. Не значи ако е многу платен дека ќе игра без срце или обратно.

Роналдо е професионалец од највисок ранг. Сеа има и тој големо его и е самобендисан, ама он сезонава беше првиот што излезе од кризата (ако воопшто и он лично ја имаше) и он беше лидерот кој запна да се среди малку ситуацијата.

целиот муабет ви е за платата на Роналдо што тој ја барал..а извор на таа информација е баба ратка од боомтв..затоа смирете се малку..на Роналдо ако му беше за пари ќе летнеше до сега некаде..а и таа информација дека сака да биде повеќе платен до Меси е гола вода...нз шо толку ја стегате

^Јебига нема фудбал мора нешто да се дискутира :D

Да бе до 40 ќе игра. Зборам за највисоко ниво на игра кое реално ќе го одржува до 32-33 години. Ако гледаме на тоа веќе, сезонава е во благо опаѓање од лани.
Ја силуваше Барселона, им бапна 2 на Манчестер, даде гол во финалето, најдобар стрелец во ЛШ
ако ова за тебе е опаѓање, за мене е зрелост

Ја силуваше Барселона, им бапна 2 на Манчестер, даде гол во финалето, најдобар стрелец во ЛШ

Толку до оваа сезона... планира да се пензионира.:icon_lol:

И освои само Супер куп. Ниеден од тие голови не беше носител на титула. Патем и флопна на утакмицата на која мораше да одигра подобро.

Како и да е небитно, не сум тука да му судам на Роналдо додуша и не сакам да пишувам воопшто. Ти ако не разбираш што значи благ пад тогаш нема што да ти објаснувам ја.

Толку до оваа сезона... планира да се пензионира.:icon_lol:

Таман работа бе, ти му предвиде кариера до 50 години може и повеќе. Феномен е Роналдо нема заебанции.

кој ќе игра за Реал вс Јуве денес на спортклуб + слушнав само,не сум во тек(19,00)...повеќе инфо?

кој ќе игра за Реал вс Јуве денес на спортклуб + слушнав само,не сум во тек(19,00)...повеќе инфо?
PLAYERS CONFIRMED BY BOTH TEAMS:
Real Madrid Leyendas
: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Cannavaro, Zidane, Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco and Fernando Sanz
Juventus: Tacconi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Massimo Mauro and Nicola Amoruso.

Си кажа убаво дедо Перез "Роналдо ќе биде новиот Ди Стефано" (y)

Си кажа убаво дедо Перез "Роналдо ќе биде новиот Ди Стефано" (y)

Па ќе биде ете го Роналдо остаре... можат да му дадат сега некоја функција да е почесен директор :D

Сега излезе дека Левандовски е многу блиску до потпис со Реал :D Ако е вистина, ОДЛИЧНО! :)

Сега излезе дека Левандовски е многу блиску до потпис со Реал :D Ако е вистина, ОДЛИЧНО! :)

Катанлонски весници.. на мадридскиве никаде не наидов. :)

Ццц.... кои играчишта. Фиго, Зидан, Р.Карлос ... Редондо.... па па па ... и Карембу бе! :P Овој го имав скоро заборавено, а беше еден од "клучните" играчи во минатиот век :))

Таа беше таа генерација кога ги загледав Реал Мадрид ... Илгнер, Панучи, Санчиз, Иеро, Р. Карлос, Редондо, Сидорф, Амависка, Савио, Ф.Санс, Мијатович, Раул, Шукер а Гути, Мориентес и Касиљас доаѓаа...

Ѕвездени, ама не ГАЛАКТИЧНИ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom