Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
колку е точно ова?
Мурињо: "Јасно е тоа дека Реал Мадрид е зад Барселона."извор баба ратка од боом тв

колку е точно ова?
Мурињо: "Јасно е тоа дека Реал Мадрид е зад Барселона."извор баба ратка од боом тв

Јас прочитав изјава дека Реал Мадрид има психолошка предност пред Барселона после него. Уствари се брани самиот себе си.

Инаку моментално Реал Мадрид е зад Барселона, ништо чудно во тоа.

...но што е со другите деца кој коски оставија во Кастиља...што со нив...Хесе, Алекс, Черишев, Мората, Хозе Родригез?
:)
Хесе ако не го земат ќе се заебат многу, Хозе е уште млад има време за него, Мората е во првиот тим, Черишев 100% нема да игра за Кастиља наредната сезона така изјави татко му (или прв тим иако не верувам да го викнат или на позајмица во поконкурентна екипа од Кастиља), ако го земат Касемиро во прв тим за Алекс ќе нема место али можеби и него ќе го земат ако останат куси на средниот ред.

Скини му ја сенката :vozbud:

Заебанција настрана ама работава со Роналдо е ептен уплеткана. Според A Bola одбил да потпише лани договор а после тоа не ни му понудиле. Перез нонстоп гњави дека ќе му понудат, али кампања е. Притискањето за Бејл, понудите од Мурињо... не е баш најдобра за Реал работата.

Гледам Мурињо го барал и Хулк во Челзи што уште повеќе ме уверува во тоа дека Мурињо му понудил на Роналдо да оди со него, па затоа беше онаа прослава од Роналдо: Останувам овде. Хулк, оти мислам дека сака сличен тип на играч како Роналдо околу кој би ја градел играта, т.е. би продолжил со тактиката која ја фураше кај нас.

Уверен сум дека има Роналдо има понуда и од Јунајтед, а и од ПСЖ но за догодина, како би бил далеку поефтин доколку не потпише договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom