Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...-10.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Касемиро следниве 4 години играч на Реал. Со среќа нека ни е второто засилување, со оглед на тоа што ќе игра за прв тим од следна сезона :)

Сигурно користиш Internet Explorer ... што ти текна со веста? Уште кога го потпишаа :icon_lol:

Кумановац, ова е официјално. Не ме интересираат мене шпекулации :D

Official Announcement

10 June 2013

Подобра варијанта ќе беше Кондогбија ама ајде нека им го овој цреп на Мурињо :icon_lol:
Само да не им текне и оној Фабињо од Рио Аве да го земат :свиркам:

Подобра варијанта ќе беше Кондогбија ама ајде нека им го овој цреп на Мурињо :icon_lol:
Само да не им текне и оној Фабињо од Рио Аве да го земат :свиркам:

Who da fck is Кондогбиа, кај игра нинџава и колку е јак на ФМ :pos:

Не го бива, поарно Алекс место некои нинџи да зимаат. :)

Колку само хејтерски се настроени фановите во Шпанија им ги читам коментарите... демек едни купиле Нејмар другиве Карвахал и Касемиро? Кој е следен братот на Кедира? :pos:

Колку само хејтерски се настроени фановите во Шпанија им ги читам коментарите... демек едни купиле Нејмар другиве Карвахал и Касемиро? Кој е следен братот на Кедира? :pos:

Јас сум Раул да го вратиме, Мората прв состав Раул замена а Телезема како опција ако недајбоже се повреди некој од овие двајца :vozbud:

Имам другарка шо има пријател од Сао Паоло кој е воедно и голем фан на таа екипа, па ја замолив да го праша да каже какво мислење има за Касемиро, пошто нели од таму е купен. Еве шо вика батето у 2 кратки реченици:

untitled.JPG

Имам другарка шо има пријател од Сао Паоло кој е воедно и голем фан на таа екипа, па ја замолив да го праша да каже какво мислење има за Касемиро, пошто нели од таму е купен. Еве шо вика батето у 2 кратки реченици:

attachment.php

Слабо сликата, слабооо...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom