Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^Рамос изјави денес дека му се допаѓал Карло како тренер.

Иначе составот за следната сезона
Икер​
Карвахал-----Рамос------Варан-----Марсело​
Чаби---------Кедира​
Бејл----------Кака-----------Роналдо​
Суарез/Кавани​

So be da ne go prodavate Ozil ?

Торил, why not ?
Сакав да кажам дека можеби ќе биде изненадување следниот тренер, не значи дека Анчелоти ќе биде на клупата затоа што во кладилниците е фаворит и е дигната фама околу него.
Има милион опции за тоа кој може да биде, Лаудруп, Мичел или некој сосема трет.
Типувам на некое изненадување во врска со наредниот тренер на Реал Мадрид.

(y) Идеален тренер за Реал.

El Niño на трансфер листата ставени од Мурињо :cautious: Ете ефтин напаѓач :D

Копиле неблагодарно, а ја најмногу го бранев на форумов... (n)

Сега е најдобро Реал да се насочи кон Хесе со тоа што би добивал поголема минутажа во ротација со Ди Марија отколку кон нова галктичка ера. Неговото останување во Кастиља го потврдија Зидан, Перез и Торил но што од сето тоа доколку пристигне Бејл o_O
+ и нема потреба од такви бомбастични трансфери за да добие на избори Перез и онака немаше други кандидати и пак е тој избран за претседател :)

Fabio-Capello-resigns.jpg

Кога ќе размислам дека сме по еден факинг Карло Анчелоти како тренер па и не е лоша идејата за Лаудропци, Зидановци и остала багра недокажани имиња. Барем нема да знаеме што да очекуваме.

Ја ги обичам или Сколари, или Зизу, некако ни мене не ми се кефа со Анчелоти...
Со Сколари, ламбади ќе фрштат по терен, ама кој ме слуша :icon_lol:

Овие марка и ас повеќе статии за Нејмар имаат напишано од колку за Реал, ептен дркаат на него изгледа, можеби очекуваа да дојде он а да замине Роналдо. И дај веќе нека се изјаснат кој ќе биде тренер ептен го завлекоа ова, а од дамна знаеа дека Мур нема да продолжи.

Пореални се катарлонските спортски медуими од овие мадридскиве... барем знам дека вистински не хејтатаат за разлика од овие што глумат про - мадридски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom