OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
![]()
Рубен Уриа („EuroSport“): „Во неколку часа може да се промени се, но мојата информација е дека Хејнкес ќе биде нов тренер на Реал Мадрид“

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Рубен Уриа („EuroSport“): „Во неколку часа може да се промени се, но мојата информација е дека Хејнкес ќе биде нов тренер на Реал Мадрид“
Утре му е пресот, ваљда не се мисли веќеRubén Uría @rubenuria 1h
Una persona cercana al entorno de Heynckes me confirma que es una alternativa real del Madrid. El aún sigue pensando si sigue o se retira
Блиска личност на Хајнкес му потврдила на новинаров дека тој е вистинскиот избор за Реал, али сеуште се мислел дали да ја продолжи или заврши тренерската кариера.
Иначе овој новинар е тежок мадридист, од него излезе и онаа афера "Виљарато".![]()
Утре коа ќе станам сакам да биде офишл за Јуп.
Прво Јуп ми треба, за да го убеди.Аnd Gonzalo Higuain stays.![]()
![]()
Ne be demek od nekoj blizol covek do semejstvoto na Heynckes bila, ali ete se otkazuva ... Mislam deka Ancelotti ke bide...Сигурно информацијата му е била од Филе![]()
Florentino Perez: "Suareza dijeli samo korak od Real Madrida. Sto se Bejla tice, on je umalo dosao u Real, ali stvari su se malo zakomplikovale."
"Jupp ce se penzionisati i vjerovatno sledeci trener ce biti Ancelotti".