Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
969662_521955394530507_1216211803_n.png

Рубен Уриа („EuroSport“): „Во неколку часа може да се промени се, но мојата информација е дека Хејнкес ќе биде нов тренер на Реал Мадрид“

(y)

Rubén Uría ‏@rubenuria 1h
Una persona cercana al entorno de Heynckes me confirma que es una alternativa real del Madrid. El aún sigue pensando si sigue o se retira

Блиска личност на Хајнкес му потврдила на новинаров дека тој е вистинскиот избор за Реал, али сеуште се мислел дали да ја продолжи или заврши тренерската кариера.

Иначе овој новинар е тежок мадридист, од него излезе и онаа афера "Виљарато". :D

Rubén Uría ‏@rubenuria 1h
Una persona cercana al entorno de Heynckes me confirma que es una alternativa real del Madrid. El aún sigue pensando si sigue o se retira

Блиска личност на Хајнкес му потврдила на новинаров дека тој е вистинскиот избор за Реал, али сеуште се мислел дали да ја продолжи или заврши тренерската кариера.

Иначе овој новинар е тежок мадридист, од него излезе и онаа афера "Виљарато". :D
Утре му е пресот, ваљда не се мисли веќе :icon_lol:

Флорентино:
-Сакам Кристијано Роналдо да ја заврши кариерата во Реал Мадрид, и Реал Мадрид ке ја освои Ла Децима на чело со Кристијано.
-Со Зидан ке ги носиме сите спортски одлуки. Тој ке биде главен за трансферите.
-Мадридските медиуми не го бранат Реал Мадрид, како што прават каталонските медиуми!
-Реал Мадрид е многу голем, многу новинари измислуваат работи и ме вагаат од такт, но не смеам да им обрнувам внимание бидејки тоа би немало крај.
-Има медиуми кои сакат тренери на Реал Мадрид да бидат нивни пријатели!

Ако планираат да купуваат играч за средина само Гундоган и никој друг, никој! :)

969662_521955394530507_1216211803_n.png

Рубен Уриа („EuroSport“): „Во неколку часа може да се промени се, но мојата информација е дека Хејнкес ќе биде нов тренер на Реал Мадрид“

Сигурно информацијата му е била од Филе :pos:

Florentino Perez: "Suareza dijeli samo korak od Real Madrida. Sto se Bejla tice, on je umalo dosao u Real, ali stvari su se malo zakomplikovale."

"Jupp ce se penzionisati i vjerovatno sledeci trener ce biti Ancelotti".

Florentino Perez: "Suareza dijeli samo korak od Real Madrida. Sto se Bejla tice, on je umalo dosao u Real, ali stvari su se malo zakomplikovale."

"Jupp ce se penzionisati i vjerovatno sledeci trener ce biti Ancelotti".

Овие страни изгледа ги водат некои блиски луѓе на Флорентино. Не верувајте во се што ќе прочитате таму, се би направиле само за да си ја направат што е можно популарна страната.. АС и Марка би биле првите што би објавиле доколку Перез стварно изјавил такво нешто.

http://www.marca.com/2013/06/04/futbol/equipos/real_madrid/1370344558.html
http://futbol.as.com/futbol/2013/06/04/primera/1370345220_428438.html

Ако ве мрзи да преведувате, удрете на срч и видете дека никаде не го спомнува ни Бејл па ни Суарез.

Значи нема сигурни информации за ништо а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom