Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Perez:
"Nobody has told me yet that Higuain is leaving. The club have never put him up for sale. We have always told him that we do not want to sell.

"He said that he wants to leave, but there's no concrete offer. If he wants out, they will have to pay his exit clause, but there's no offer for now.

"I spoke to Juventus recently and Higuain was never discussed, so I'm a little surprised. You cannot open talks with another club's player without permission. Juventus are a befriended club, though, so I guess everything will soon be clear."

Кое гомце испадна ова Игуаин :facepalm:

Perez:
"Nobody has told me yet that Higuain is leaving. The club have never put him up for sale. We have always told him that we do not want to sell.

"He said that he wants to leave, but there's no concrete offer. If he wants out, they will have to pay his exit clause, but there's no offer for now.

"I spoke to Juventus recently and Higuain was never discussed, so I'm a little surprised. You cannot open talks with another club's player without permission. Juventus are a befriended club, though, so I guess everything will soon be clear."

Кое гомце испадна ова Игуаин :facepalm:

Игуаин пред тоа изјави дека секое лето бил ставен на трансфер листа за потоа Перез да го изјави ова што го пиша. Сеа кој лаже тоа незнам

Че го засакаме че видиш

Никад не сум го сакал, ич не ми се свиѓал како тренер. Има успеси, ама играта што ја форсира, и постојаното играње со исти 11 ме ваѓало од такт. Одличен тренер, ама за италијанска екипа.
Ама ајде ќе видиме, а ептен сакав да дојде Јуп...

Игуаин пред тоа изјави дека секое лето бил ставен на трансфер листа за потоа Перез да го изјави ова што го пиша. Сеа кој лаже тоа незнам

Искрено, му верувам на Перез. Лани зошто би го ставиле на трансфер листа, кога даде пристоен број на голови и беше дел од најголетерското трио во историјата на Ла Лига, па пак беше потребно цело Бернабе да му скандира за лиглето да остани. Нек си ебе матер, фала му само за лигата 2007ма. Стативата против Лион и останатите 998 клучни промаршувања ќе стават дамка и на тоа.

^Рамос изјави денес дека му се допаѓал Карло како тренер.

Иначе составот за следната сезона
Икер​
Карвахал-----Рамос------Варан-----Марсело​
Чаби---------Кедира​
Бејл----------Кака-----------Роналдо​
Суарез/Кавани​

Џабе интервју денеска ги кога исти работи ги повтори вчера за Пунто Пелота само што новост беше пензионирањето на Јуп.

Јуп не оди во пензија туку ќе одмара 1-2 сезони, потоа е можно пак да превземе некој клуб/репрезентација.

El Niño & Mata на трансфер листата ставени од Мурињо :cautious: Ете ефтин напаѓач :D

А кој друг?

Торил, why not ?
Сакав да кажам дека можеби ќе биде изненадување следниот тренер, не значи дека Анчелоти ќе биде на клупата затоа што во кладилниците е фаворит и е дигната фама околу него.
Има милион опции за тоа кој може да биде, Лаудруп, Мичел или некој сосема трет.
Типувам на некое изненадување во врска со наредниот тренер на Реал Мадрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom