Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Па и него го исвиркаа на почетокот. Ебате глупиот народ, ми се чини дека Шпанциве се поглупи и од Бугариве човече, идиоти! Единствено тие на јужната трибина вредат, другиве се мизерија. :гомце:

младото голмаче ми се чини добар за втор голман.доколку Лопез замине..има потези и рефлекси

Дебилна публика:sick:
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 18:24 ---
младото голмаче ми се чини добар за втор голман.доколку Лопез замине..има потези и рефлекси

Аха важи он појма нема сиротиот :icon_lol:

Ај дајте слика од Мурињо и новинарите! :)

965228_608545755824977_416461583_o.jpg

да да,ќе го памтам потегот против Барселона Б кога се обеси на пречката,а топката уште беше во игра и прими гол нормално,таков мајмунлак ретко се гледа

На крај немаше кој да ја исвирка песната на Ултрас Сур, зошто “големите“ навивачи на Реал кои све знаат и ги исвиркаа Мурињо, Игуаин и Арбелоа, заминаа уште во 60-та минута...неможеа да издржат изгледа многу топло им било. Мамицата да им ја изнаебем!

Игуаин колку делуваше нервозно то чудо нешто

https://www.facebook.com/photo.php?v=529293987129735&set=vb.302138716546314&type=2&theater
:)

Иначе, од кај му излезе брзинава на Игуаин денеска бе? У 85-та минута го претрча цел терен, пројде двајца играчи на Осасуна како од шала. Значи не беше до тоа што неможеше да си ја врати формата, туку баш она што го зборевме дека беше тотално незаинтересиран цела сезона. Се дигна у облаци после толкаво молење цело лето да остане...

Како и да е, благодарен сум му за се и НИКОГАШ, ама баш НИКОГАШ нема да му го заборавам голот против Еспањол. Гол кој ми го продолжи животов.

Битно Роналдо награда за најздрав играч :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom