Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да си ги вратиме Негредо, Солдадо, Мата, Сарабија, Хуанфран...:pos:

најновите шпекулации поврзани со Реал се за Тиаго од барса..
Перез имаше некоја изјава дека ако барса не сака да го задржи ќе се ангажираат,денес гледам во Марка дека преговарале со Тиаго...
Само не ми е јасно,ако Тиаго си оди од барса ради минутажата,што ќе бара во Реал :icon_mrgr:

Да не има пренос на спортклуб ?

Најшупачка публика има Реал, одамна ми беше познато ама денеска...
Ултрас Сур пеат за Мурињо, цел стадион им свири...абе све да им ебем а. Нека пеат цела утакмица, да видим дали ќе издржат цела утакмица да свират, ебате сељачаната.

Жал ми е од Албиол што не се опростуваме денес,како тера ретардата уште од времето на Пелегрини ја стварно незнам.

А тоа дека се тешки шупаци тие што го свират Мурињо две сезони по ред е многу јасно и тоа ќе биде така се додека Икер не се пензионира и стане тренер на Реал,него нема да му свират и во сегунда да испаднеме.

Адиос Жозе,фала за радостите лани и прехлани,и за тоа што малку од малку ја оправи оваа ебана политика на Реал и фала ти за тоа што во Каталонија се губеа работни места поради тебе.

Адиос Пипа,мислам на оној Пипа од пред 3 години,тој што ни носеше радости со фантастични голови и малку промашени шанси,тој што се радуваше на голови на ВанДерВаарт против Сантандер,како да е финале ЛШ.Овој другиот од последниве три сезони сакам да го заборавам,но едноставно мораше да биде така,премногу промашување кои почнаа од СуперКупот,продолжија во ЛШ,а завршија во Купот.

Адиос Карваљо и ДиМариа,кои и двајцата даваа се од себе две сезони,е додека првиот не остаре,а на вториот му ја зголемија платата.

Време е за освежување,време е за враќање на старите патеки каде ќе трошиме по 491 милиони за засилувања,каде тренерот ќе изиграва идиот и тимот ќе му биде направен пред да дојде и по една сезона и да биде сменет следната по испаѓање во осминафинале на ЛШ,патеки на кои Икер ќе прима голови од слободен од 40 метра,а сите ќе се правиме дека ништо не се случило.

ХАЛА МАДРИД!

Нервозен е многу нешто, и жолт заработи за тоа.
Па цела сезона е таков особено првата полусезона само тоа прави раце крева од нервоза :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom