Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
971091_520966407962739_2116754517_n.jpg

Зошто мислам дека Пелегрини (ако оди во Сити) ќе го земе со него

Дај боже нека го земе да не отиде у некој просечен клуб што ќе се бори за ЕЛ тогаш не ваља.

Утре Хајнкенс објавува дека доаѓа во Мадрид, по некое време прави разговор со Пипа, Пипа останува.

Мене едно не ми е јасно, сите го избркаа Марија. Барем тој би требало да остане.

Гонзало Игуаин веднаш по завршувањето на натпреварот со Осасуна, за Радио Мадрид изјави дека ова лето си заминува од кралскиот клуб.

„Да, ќе бидам искрен и ќе се искажам, мислам дека мојата приказна во Мадрид заврши. Поминав неверојатни 7 години тука, исполнети со добри и лоши моменти. Денеска успеав да влезам и во историјата на овој клуб израмнувајќи се со легенда како Хуанито.“

„Дојдов на 18 години тука и не зажалив за ништо. Го обожавам времето што го поминав тука. Ми се исполни сонот, освојувавме титули, рушевме рекорди. Искрено кажувам дека и лани сакав да си заминам но благодарение на Мурињо, соиграчите и фановите, се разубедив и останав заради нив. Но сега е време за промена.“

Теле ти си следен :mad:

Пипита си оди од Реал. Таа одлука е веке позната неколку месеци уназад, денес само имаше негова официјална потврда. Бензема останува 100%. Суарез или Кавани ке му прават следната сезона друштво на Бенз. Анчелоти 90% ке биде следен тренер на Реал, доколку се случи некое чудо во наредните денови или не се договорат Флорентино и Леонардо операцијата ке пропадне, па наследник на Жозе ке биде Јуп. :) Не зборувам напамет ова се информации од релевантни медиуми и луге. ;)

Ај сфаќам хејтот кон Мурињо и телињата за лошата сезона ама неможам да ги сфатам што кур ги хејтаат Кедира,Арбелоа па и Ди Марија. Демек Кедира и Арбелоа се криви што телињата утнуваат зицери? Кедира уште од првиот ден го хејтат шпанциве.... а дечко баш игра ок за таа позиција. Еден од најдобрите моментално бокс ту бокс играчи.

Единствено ми е жал за Мурињо што си оди тоа што имаше муда и ги седна некои фаци на клупата. Заслужено или не, ќе ги натера да се чукнат во глава и да почнат да размислуваат како играчи на Реал, и дали го заслужуваат она што им го овозможува Реал.
Никогаш не ми се допаѓаше фактот дека имавме односно немавме никаква средина али ајде бидна веќе. Фала ти за се Моу, се надевам еден ден ќе се вратиш да си ја довршиш работата.

За Игуаин што си оди ми е така - така. Потфрли многу овие неколку години, али и приреди доста. Се надевам дека ќе има успешна кариера понатаму. Се најдобро.

Јуп само што изјавил дека ќе одржи прес конференцијата во Вторник на која ќе ја сооптши одлуката за неговата иднина.....

Мислев може ќе ве занима.:icon_lol:

Не би се надевал премногу,али постои шанси.

Јуп само што изјавил дека ќе одржи прес конференцијата во Вторник на која ќе ја сооптши одлуката за неговата иднина.....

Мислев може ќе ве занима.:icon_lol:

Не би се надевал премногу,али постои шанси.

90% сигурен дека се пензионира. Ако потпише за Реал би било стварно неочекувано, барем според мене.

90% сигурен дека се пензионира. Ако потпише за Реал би било стварно неочекувано, барем според мене.

Реал е Реал,али моментално он нема една причина да не се пензионира на вака блескав начин.....

Подобро Раул да си го вратиме,Игуаин да остане,Бензема да си оди и Мората да си игра активно

Перез му е нешто озбилно напизден на РосеЉ и озбилен е со ова за Тиаго. Само не знам што толку фама се крева за овој Тиаго, мене воопшто не ме импресионирал. Дури Каналес ми е подобар... :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom