Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Има страна на фејсбук, кој е заинтересиран за дрес нека си наруча од таму :) Денеска му стигна на еден другар од Барса, топ е дресот.

Незнам за вас, ама овој мора да се има :D
Колку пари ??? Ако е до 1200-1300 вреди да се купи од кај нив ако не сам ќе си порачам .

969885_645924962114390_68543230_n.jpg
:icon_lol:
И затоа Реал нема успех Адан слика додека друг сите заедно ги слика и сите така во низа си се сликаат, а за титули само сонуваат :D

Има страна на фејсбук, кој е заинтересиран за дрес нека си наруча од таму :) Денеска му стигна на еден другар од Барса, топ е дресот.

Звер си секоја сезона истото дека новиот дрес мора да се земе :P

Звер си секоја сезона истото дека новиот дрес мора да се земе :P

Абе вошкар само за тој со златни реков ќе го земем, ама ништо :D За ланскиов не ми праеше ќејф, ама овја ич не го мислим :D

Абе вошкар само за тој со златни реков ќе го земем, ама ништо :D За ланскиов не ми праеше ќејф, ама овја ич не го мислим :D

Тише таму да не вадам сега букмаркс :D

колку пари еден,ама од Реал да е?

José Mourinho: "Desde el corazón, ¡Hala Madrid!"

Satellite

"Deseo a todos los madridistas muchas alegrías en el futuro. Agradezco el apoyo de muchos aficionados y respeto la crítica de otros. Repito, muchas alegrías para todos y, principalmente, mucha salud. ¡Hala Madrid!"

„На сите Мадридисти им посакувам се најдобро во иднина. Ви благодарам од срце за сета поддршка која ми ја дававте, им благодарам и на тие кои ме критикуваа. Бидете поздравени и HALA MADRID!“

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...urinho:__Desde_el_corazon,_!Hala_Madrid!_.htm

Фала ти и тебе за сите радости Жозе, среќно понатаму !

^ Само ти друже :D

I know, aма само читајте какви ретарди има у коментарите на последниот пост на фб на Марка. Тоа ќе се дешава и на идниот, и на идниот итн... :tapp:

I know, aма само читајте какви ретарди има у коментарите на последниот пост на фб на Марка. Тоа ќе се дешава и на идниот, и на идниот итн... :tapp:

Најидиоти фанови има Реал.. може да се каже и дека се попластични од фановите на Барса 2009. Кога ќе прочитам да се продаде Роналдо оти ќе биде уште малку 30 години... ми се повраќа.
--- надополнето: 31 мај 2013 во 23:23 ---
Само мене ли ми е многу жал што си оди бе? :place::place: :place:
Ваќа се осеќам упм... :D

проклета е да е Карбонеро што не раздели... :mad:

tumblr_mnocxmC1Wp1ssd5l1o1_250.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom