Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^треба да го потсети некој Мурињо дека тој беше избркан во Мадрид и дека Реал не негова приватна колекција,туку место каде што "не го сакаа"

најглупав потег на Перез ќе биде ако го доведе Нејмар а Бејл не..ццц,сега не дека толку сака да го зема колку што е зајаден со барса во наддавањето..глупости

Премногу го преценувате Бејл кој одигра една добра полусезона. Немам ништо против да дојде, секако нема ја да му ја мислам позицијата на теренот и како ќе функционира со Роналдо. Ми мириса дека ќе е голем флоп ситуацијава така да слободно цитирајте ме ако не се случи тоа.

Доколку Роналдо си замине, а Бејл дојде тоа е сосема друга работа. Во тој случај има логика.

Глупост е да се споредуваат квалитетите на Бејл и Нејмар,квалитетите на Бејл се докажани и во Англија и во Европа како еден од покомплтните играч,Нејмар е само одличен талент кој не ни ја почнал кариерата и има уште многу да напредува за да ја зема платата на Роналдо

Ви кажав уште кога плачевте по Мурињо, дека допрва доаѓаат добри моменти за Реал ;)
Назначувањето на Зидан за спортски директор е еден од најдобрите потези.
Ако го донесете Бејл, кој е одличен играч, се крева квалитетот на екипата на уште повисоко ниво.
Уште да го назначите Јуп за тренер... Никаков Карло, никаков Капело... Јуп Хајнкенс е човекот! :)
Затоа и единствена желба ми е само Хајнкенс да не го назначите, друг кој било :D

И Санчез ќе си замине по новиот мандат на Перез. :facepalm:
Преглуп потег, пошто кога беа во тандем со Зидан направија неколку одлични трансфери, Озил, Варан, Сахин (јебига кој очекуваше дека ќе биде стаклен)...

Значи заминува тренерот, а Мурињо со него ќе си ги повлече и Руи Фариа, Лоуро и тој третиот, пошто ги носи секаде со него, Каранка има понуда од Мурињо да оди со него има и понуди од Русија, најверојатно таму ќе иде...

Имаме комплетно нов технички состав, и со комплетно нов и куп нови играчи состав ќе сакаме уште во првата сезона да освоиме ЛШ и 99 бода. Значи фактички почнуваат од нула и одма сакаат се да освојат! Тоа е проблемот кој го дупи клубов минативе години!

Еве и Зизу што изјавил:
Zidane: “The problem with Real Madrid is the expectation is that you win all of the matches and all of the competitions. If you don’t win it’s difficult to take & suddenly you get lot of pressure, this is particularly the case here, a lot of pressure"

И прочитавте кој е третата опција за во нападот? Живи луѓе ќе јадеме бе! :D

Искрено подобро е да појди Нејмар во Барса. Знаеме сите што се случи кога последен пат се скрши егото на Месијата ко дојде напаѓач на исто рамниште со него.

BLHIsw_CQAALfTi.jpg:large

Каранка :pos: :pos: :pos:

Икер не е ни меѓу повиканите за утре против Сосиедад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom