Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добра состав само како и повеќето што се прашуват така и јас се прашувам како ќе се снајдат Пепе и Варан(со Галата видовме сите).
Можеби со фикс идеите на Мурињо да нема потреба да се снаоѓа Варан со Пепе, можеби пак ќе игра бек :cautious:

Море Баерн ни го начука нам најмногу. Сега има две варијанти. Или овие ќе се здиват да покажат дека можат без Гетце да играат, или овој ќе влезе у 87 и ќе ни зачука гол! :unsure:

Добра состав само како и повеќето што се прашуват така и јас се прашувам како ќе се снајдат Пепе и Варан(со Галата видовме сите).
Тие се нема други, или ќе биде вака или Варан десен а Рамос централен.

лопез е повреден КАСИЉАС ќе брани :D :D :D
--- надополнето: 23 април 2013 во 19:50 ---
лопез е повреден КАСИЉАС ќе брани :D :D :D

Мурињо денеска на пресот го соопштил и составот за утре:
1366730918_extras_portada_0.jpg

На Ди Марија му се родила ќерка и не се знае дали на време ќе стигне утре..

Не ме плаши дортмунд колку шо ме плаши баерн ,ја убија барселона денеска.Јбг финале со нив играме сепак ние имаме поубиствени контри од баерн :icon_lol:

Не ме плаши ни мене денешната утакмица, колку што ме плаши таа со Баерн што ќе ја играме во финале.... верувам дека денес че извлечеме позитивен резултат... само Рамос да не шутира пенал, ако го има :vozbud:
--- надополнето: 24 април 2013 во 08:46 ---

Пишувам мислење во 09:33, пошто во 02:33 е гужва. Вечерва и другата недела да се поминат слабите германци, па со малку среќа и други фактори да се победат левелираните фул 2 сокет германци!

За десеттата! Пошто Por La Decima е клише.

Се надевам Ангеле ќе може да игра вечерва и ќе стигне на време затоа што несакам да го гледам Каљехон и неговите офсајди, ако неможе Ангеле тогаш Озил таму а место Озил Лука.
Вечерва е најважно да одиграме смирено и да не ни се случи истото како и на Барса вчера. Сепак мислам дека патникот за финале ќе се решава на Бернабе.

ПС Нека му е жива и здрава ќерката на Ангеле и се надевам дека ќе личи на мајка си :pos:

Не верувам овој да заминал, ваљда не е толку идиот да си го стави под прашалник настапот заради пораѓај, ќе си ја види ќеркичката понатаму. o_O

Не верувам овој да заминал, ваљда не е толку идиот да си го стави под прашалник настапот заради пораѓај, ќе си ја види ќеркичката понатаму. o_O
Ја ко разбрав емотивно бил погоден, демек му навираат емоции поради родената ќерка и оти паметот му е таму а не на текмата.

Колку е душичка овој viqooo од театарот по сите теми се моли реал да изгубе вечер, со грешка на чакир................. Уште го тепа депресија у пм не знае шо зборе

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Момци, се најдобро за вечерва. Голем фаворит сте за финалето, 25:75 се шансите и се надевам дека Дортмунд барем дома нема да изгуби, заслужија фановите. Се надевам на одличен меч, и нека тепа подобриот (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom