Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Немам што да кажам за натпреваров, се е на момците. Најмногу очекувам од Роналдо, Озил и Игуаин, ма јебига, очекувам цел тим да го покажи целиот свој квалитет. :)

Само да напоменам дека секогаш го бираме најтешкиот пат до целта и мислам дека сите го знаете тоа. :свиркам:

ViktorDi
Алонсо на аватар, shit got serious. :vozbud:

HALA MADRID ! :vozbud::vozbud:

Modricu ocekujem od tebi da zabiberis jedan gol sa 35 metara pls. pozzzzz

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Можно е олку да сме за никаде ?

Страшно е ова... ако не смени нешто на полувреме си ебавме мајката... Ди марија да влези треба да ги размрда малку .....

А на Алонсо да не му треба 15 слободни за да погоди 1 ?

ЛООШОООООО!

Алонсо и Кедира се катастрофа, со тоа и транзицијата ни е ужасна! Плус Пепе и Варан уште побетер, не ми е јасно зашто не им одат 1на1 дуел на напаѓачиве на Борусија туку ги оставаат да дриблаат слободно. :eek:

Тешко до крај да издржиме ако продолжат овие четворица, плус Рамос и Коентрао да играат вака лошо. Пепе ја еба работата и за голот. (n)

Модриќ и Озил резервирани, Роналдо се сјебал на загревањето прочитав, среќа што Хумелс згреши, инаку тешко ќе дадевме гол полувремево. :нинџ:

Губена е, максимум, максимум некако со тешки маки вадиме нерешено, иначе губена е, игра катастрофа, само Роналдо троа шо дели во напад-средина-одбрана=(y)

Мора Ангеле да влезе малку да повлече топка, Озил е добар плеј ама крило слабо му иде.

Ди Марија и Бензема би ја смениле играта дефинитивно. Игуаин не е играч за лига на шампиони моментално е подобар во лигата но Бензема и кога не дава голови повеќе влијае на играта.

Алонсо и Кедира се катастрофа, со тоа и транзицијата ни е ужасна! Плус Пепе и Варан уште побетер, не ми е јасно зашто не им одат 1на1 дуел на напаѓачиве на Борусија туку ги оставаат да дриблаат слободно. :eek:

Тешко до крај да издржиме ако продолжат овие четворица, плус Рамос и Коентрао да играат вака лошо. Пепе ја еба работата и за голот. (n)

Модриќ и Озил резервирани, Роналдо се сјебал на загревањето прочитав, среќа што Хумелс згреши, инаку тешко ќе дадевме гол полувремево. :нинџ:

Зашто Алонсо катастрофа? Јес дека една ја нафрли у гол аут, ама најборбен од сите ми изгледа на терен, им се дере на овие каде да покриваат позади...

Кедира и Озил, како да ги нема...

Зашто Алонсо катастрофа? Јес дека една ја нафрли у гол аут, ама најборбен од сите ми изгледа на терен, им се дере на овие каде да покриваат позади...

Кедира и Озил, како да ги нема...

абе и ја ќе им се дерам за дерење, ама ептен касни при покривање, лошо се отвара, лошо додава. Секако дека е добро маркиран, Клоп ја користи финтата на Фергусон, но може подобро Алонсо од ова, многу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom