Губиме со овај составOnce del Real Madrid:Diego López; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Cristiano, Modric; e Higuaín.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Губиме со овај составOnce del Real Madrid:Diego López; Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Cristiano, Modric; e Higuaín.
Алонсо и Кедира се катастрофа, со тоа и транзицијата ни е ужасна! Плус Пепе и Варан уште побетер, не ми е јасно зашто не им одат 1на1 дуел на напаѓачиве на Борусија туку ги оставаат да дриблаат слободно.
Тешко до крај да издржиме ако продолжат овие четворица, плус Рамос и Коентрао да играат вака лошо. Пепе ја еба работата и за голот.
Модриќ и Озил резервирани, Роналдо се сјебал на загревањето прочитав, среќа што Хумелс згреши, инаку тешко ќе дадевме гол полувремево.![]()
Зашто Алонсо катастрофа? Јес дека една ја нафрли у гол аут, ама најборбен од сите ми изгледа на терен, им се дере на овие каде да покриваат позади...
Кедира и Озил, како да ги нема...
Tочно, катастрофа.Појма си немаме, незаслужено е 1-1.