Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мене па кејф ќе ми се напраи, ако се елиминираат стриктно германците :X3:
У полуфинале Дортмунд, греота е нив да ги тепаш у финале, да им земеш медал пред раце, бегај дечишта се, ќе се искомплексираат, ќе станат како овие од Минхен, кој ќе ги носи на душа после :icon_lol:
А Баерн у финале, е тие батковци и да го изгубат финалето, било поминало, имуни се веќе на неуспех кога е во прашање ЛШ.
А сакам финалето да го изгубат на пенали :icon_mrgr:
И тоа е.... па со помин нека е....

Ги испаднавме Барса од Супер Купот, ги испаднавме од Копа дел Реј, ги "испаднавме" од Ла Лига (излеговме победници од меѓусебните дуели во лигата).. и уште да ги избациме од ЛШ за да ја памтат сезонава! :D
поради ова и за шампиони ќе ве прогласат (y)
--- надополнето: 12 април 2013 во 10:24 ---
Ги испаднавме Барса од Супер Купот, ги испаднавме од Копа дел Реј, ги "испаднавме" од Ла Лига (излеговме победници од меѓусебните дуели во лигата).. и уште да ги избациме од ЛШ за да ја памтат сезонава! :D
поради ова и за шампиони ќе ве прогласат (y)

^ Радувај се ти на титулата у Ла Лига, тоа и ќе ви остане сезонава...

Сега или никогаш,ако Мурињо и Реал учат од грешките без проблем би требале да бидеме во финале против Баерн.

Ќе биде интересно, прво таму играме.. Да видеме Мурињо што ќе скрои :)

Водителов секој јазик го зборува,ќелав е и се мислам дека го имам видено во некоја серија:D

Водителов секој јазик го зборува,ќелав е и се мислам дека го имам видено во некоја серија:D

Observer14.jpg

Време е некој Дортмунд да ги спушти на земја. :) Мадрид идеален за такво нешто. Плус им должиме нешто од пред неколку месеца. Типувам на рутиниран пласман понатака. Таму играме 2-2, дома комоција 3-0/1.

Ги сакав Барса, со швабиве сум песимист во дуел. Да беше една утакмица, сигурен бев дека ги јадеме. Ал јебига, ќе треба да елиминираме уште еден поранешен наш фудбалер, исто така Турчин. :sneaky:

Me gusta ждрепка :sneaky:

http://www.rezultati.com/utakmica/ETJ8WbOk/#statistika-utakmice;0

Eве статистика од првиот натпревар, кога ќе се сетам колку зицери тогаш промашивме, и какви проблеми имавме во тимот... Арбелоа лев бек, неспремен Модрич во средината, и очајната форма на Рамос и неколку други играчи. Тогаш бевме едно 30% послаби отколку сега. Потребен ни е гол на гости, а во Мадрид ги тепаме со хендикеп.

Добро е што игравме со Дортмунд во група, Мурињо сигурно многу подобро знае сега како да изигра против нив. Тогаш бевме во далеку поочајна форма, повредени, неспремни играчи, нарушена атмосфера...за разлика од сега. А и прво полувреме у Дортмунд не игравме лошо, имавме добра игра ама во второ полувреме ни ебаа мајката.
Како и да е, ќе биде далеку од лесно, ама искрено мислим дека имамо големи шансе за финале.

Ептен задоволен од ждребов. Колку и да се силиме, двомеч со Барса немаше да биди лесен. Изреволтирани од она шо му го приредивме изминатиов месец, ќе беше лошо. За Баерн не ни прам муабет, нив можиме да ги тепаме само во 1 натпревар, во 90 минути, на 2 меча сум голем песимист. Е сега за Дортмунд, и тие сами незнаат како ја поминаа Малага. Кај нас во тимот владее многу добро расположение, работите се средени, кога игравме по групи имавме многу проблеми. Кристијано не сакаше да прославува голови (мислам дека тој период беше), Рамос се глупираше како ќе стасаше и во никаква форма, Модрич исто .. сега сме далеку поспремни за нив, и ќе ги отпадниме. Можеби нема да биди лесно ама гол - два на гости ќе си го направат своето. Добро е што играме првата таму ..

Со среќа нека е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom