Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Од вчера по натпреварот.
528781_603885039640605_109823465_n.jpg,
528781_603885039640605_109823465_n.jpg

Не го спомна никој на Игуаин бидејки тој добива шанса и ја искористува особено во La Liga а твоето теле имаше ситни повреди и ја запусти пола сезона ама мислам дека со Реал купување на играчи ги зема и има го упропастува кариерата има многу примери знаеш и ти, А да те потсетам колку гола имаше претходната сезона и колку асистенции не ти е гајле и колку се тие важни.Cакам да кажам дека не треба да се купуваат играчи туку да се создадат а тоа е убавината на фудбалот
Море да загризат сити да им го тупниме за Агуеро па после кој сака нека збори , Агуеро е измислен за во Шпанија а телето наше е незаинтересиран и здебелен (тромав) па не ни е потребен .

Каква е таа криза што трае цела сезона ? Игуаин барем се труди и во Реал и во Аргентина дава голови нон стоп а ова телево нема гол во франција 1000+ минути дадено .

И ?
Гледај во Реал да постигнува голови, кој ја ебе Франција. Брзо заборавивте што Бензема правеше минатите две сезони, но еве јас ќе ти го расипам изненадувањето кое го спрема Бензема, си ги чува головите за финалето од ЛШ и Копа дел Реј. :нинџ:
И Батистута го хејташе ама...
tumblr_m2u8hfhkhb1rq6ahxo1_r2_400.gif

И ?
Гледај во Реал да постигнува голови, кој ја ебе Франција. Брзо заборавивте што Бензема правеше минатите две сезони, но еве јас ќе ти го расипам изненадувањето кое го спрема Бензема, си ги чува головите за финалето од ЛШ и Копа дел Реј. :нинџ:
И Батистута го хејташе ама...
tumblr_m2u8hfhkhb1rq6ahxo1_r2_400.gif
Муабетот ми беше за кризата негова цела сезона што ја има и во репрезентација и во Реал , а иначе изненадувањето нема да се оствари дека нема да добива многу шанса . :D

Аргентинско дуо би био супер, ама да почекаме до лето да видиме кој глуп потез ке го направи Перез бидејки од него се очекува да ги продаде и Игуаин и Бензема

Бензема да го пратиме на некоја трка да не претставува. :pos:

Игуаин е дете на Реал што се вика..секоја победа/пораз ја прославува најемотивно од сите..Бензема дали победил или изгубил го боли увото..си става слика на фб со PEACE прсти и иде даље..а за учинокот оваа сезона Хиго е за нијанса подобар од Бензема.мада и 2цата не се на ниво.Бензема треба да си оди без размислување...и ако може да се направи трампа Бензема-Агуеро треба да бидеме пресреќни.

Да се разбереме, не иритира толку неговата неефикасност колку што иритира неговото понашање, незалагањето на секој натпревар што го игра. Се понаша како да не го боли ку*от што формата му е очајна, едноставно си ужива.

Реал Мадрид и ПСЖ закажаа пријателска средба.
Стадион "Улеви", Гетеборг - Шведска
27. јули .2013 година.

http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/94170/so_vizer_od_skopje_do_geteborg.aspx
СО ВИЗЕР ОД СКОПЈЕ ДО ГЕТЕБОРГ

Кога ја прочитав веста срцеклоцање добив. :vozbud: Планирам да одам со еден другар од тука и од Шведска македноци фанови на реал,ако се биди ко шо треба живи здрави, само 90% одам. Како е расположението кај вас? Размислете нема да ве фати кизнај колку пари , еве сега има и директен лет од Виз Еир. Ако има расположение да се организираме.Реал Мадрид Фанс Маседониа :cool: Поздрав

Причината поради која Бензема ми е најнеомилениот играч од Реал.
Значи океј, фала му за сите голови од минатата сезона, асистенции и се тоа. Ама тоа не може да биде оправдување што оваа сезона жив го нема. Значи и Игуаин не беше во форма (и сеуште не е баш како што треба) ама разликата помеѓу нив двајца е што Игуаин се труди, а овој мака си нема, арно е кажано погоре.

Реал не може да си допушта таков незаинтересиран играч да игра во таков клуб. И се убаво, за некои 3-4 утакмици ќе даде по некој гол, после пак ќе се изгуби, и се така.
Јас мислам дека ова лето му е крајно време да си оди. Игуаин колку и да е тапа и колку и да не е во форма понекогаш сепак е дете на Реал, го сака клубот од срце и што е најбитно СЕ ТРУДИ. Овој другиот, не знам што да кажам. Еве, ако си оди Бензема не знам стварно кој би бил најпаметен потег, некако немам многу ќеф ако дојде било кој од овие напаѓачиве кои се поврзуваат најчесто со Реал. Повеќе би сакала Мората да се докаже повеќе во првиот тим и да го замени Раул :) .

А за Мурињо се надевам дека ќе остане.

Реал Мадрид и ПСЖ закажаа пријателска средба.
Стадион "Улеви", Гетеборг - Шведска
27. јули .2013 година.

http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/94170/so_vizer_od_skopje_do_geteborg.aspx
СО ВИЗЕР ОД СКОПЈЕ ДО ГЕТЕБОРГ

Кога ја прочитав веста срцеклоцање добив. :vozbud: Планирам да одам со еден другар од тука и од Шведска македноци фанови на реал,ако се биди ко шо треба живи здрави, само 90% одам. Како е расположението кај вас? Размислете нема да ве фати кизнај колку пари , еве сега има и директен лет од Виз Еир. Ако има расположение да се организираме.Реал Мадрид Фанс Маседониа :cool: Поздрав
Јас сум ептен расположен за тоа :D Само кога веќе би трошел пари,би било убаво да се оди до Мадрид..иначе за тоа одење ако си сериозен може во ПП да се договориме подетално

Јас сум ептен расположен за тоа :D Само кога веќе би трошел пари,би било убаво да се оди до Мадрид..иначе за тоа одење ако си сериозен може во ПП да се договориме подетално
не знам колку би те чинело ова до Гетеборг ама за во Мадрид со си билет и смештај е околу 500 евра

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
не знам колку би те чинело ова до Гетеборг ама за во Мадрид со си билет и смештај е околу 500 евра
До гетеборг авионска карта со виз аир беше околу 1700-2000 денари како што видов вчера не знам точно колку беше .

До гетеборг авионска карта со виз аир беше околу 1700-2000 денари како што видов вчера не знам точно колку беше .
Нема шанси да е толку, си гледал сигурно само за во еден правец. :) Јас сега гледав баш за во тој период кога се игра натпреварот, излегува околу 9080 денари, тргаш на 26ти јули, се враќаш на 29ти..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom