Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море да загризат сити да им го тупниме за Агуеро па после кој сака нека збори , Агуеро е измислен за во Шпанија а телето наше е незаинтересиран и здебелен (тромав) па не ни е потребен .Не го спомна никој на Игуаин бидејки тој добива шанса и ја искористува особено во La Liga а твоето теле имаше ситни повреди и ја запусти пола сезона ама мислам дека со Реал купување на играчи ги зема и има го упропастува кариерата има многу примери знаеш и ти, А да те потсетам колку гола имаше претходната сезона и колку асистенции не ти е гајле и колку се тие важни.Cакам да кажам дека не треба да се купуваат играчи туку да се создадат а тоа е убавината на фудбалот
Каква е таа криза што трае цела сезона ? Игуаин барем се труди и во Реал и во Аргентина дава голови нон стоп а ова телево нема гол во франција 1000+ минути дадено .
Муабетот ми беше за кризата негова цела сезона што ја има и во репрезентација и во Реал , а иначе изненадувањето нема да се оствари дека нема да добива многу шанса .И ?
Гледај во Реал да постигнува голови, кој ја ебе Франција. Брзо заборавивте што Бензема правеше минатите две сезони, но еве јас ќе ти го расипам изненадувањето кое го спрема Бензема, си ги чува головите за финалето од ЛШ и Копа дел Реј.
И Батистута го хејташе ама...
![]()
Јас сум ептен расположен за тоаРеал Мадрид и ПСЖ закажаа пријателска средба.
Стадион "Улеви", Гетеборг - Шведска
27. јули .2013 година.
http://www.kapital.com.mk/mk/makedonija/94170/so_vizer_od_skopje_do_geteborg.aspx
СО ВИЗЕР ОД СКОПЈЕ ДО ГЕТЕБОРГ
Кога ја прочитав веста срцеклоцање добив.Планирам да одам со еден другар од тука и од Шведска македноци фанови на реал,ако се биди ко шо треба живи здрави, само 90% одам. Како е расположението кај вас? Размислете нема да ве фати кизнај колку пари , еве сега има и директен лет од Виз Еир. Ако има расположение да се организираме.Реал Мадрид Фанс Маседониа
Поздрав
не знам колку би те чинело ова до Гетеборг ама за во Мадрид со си билет и смештај е околу 500 евраЈас сум ептен расположен за тоаСамо кога веќе би трошел пари,би било убаво да се оди до Мадрид..иначе за тоа одење ако си сериозен може во ПП да се договориме подетално
До гетеборг авионска карта со виз аир беше околу 1700-2000 денари како што видов вчера не знам точно колку беше .не знам колку би те чинело ова до Гетеборг ама за во Мадрид со си билет и смештај е околу 500 евра
Нема шанси да е толку, си гледал сигурно само за во еден правец.До гетеборг авионска карта со виз аир беше околу 1700-2000 денари како што видов вчера не знам точно колку беше .