Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
демек ДиМарија е подобар сезонава? демек има 1 добра партија изиграно,макар и со депортиво...?

Може не е добар, али верувај дека има многу повеќе да покаже од Кака. Се гледа веќе Кака дека е испеана песна, башка Ди Марија против Манчестер според мене добра партија покажа. Се гледа дека во Лига не е заинтересиран, али не е само он незаинтересиран, пола тим е таков.

Не сфатија и не сфатија дека Кака е испеана песна, даде еден гол против Депортиво и одма прва постава да игра, па и други играчи да се продаваат. Нека влезе во континуитет па тогаш зборете, а не 1 добра утакмица и после 5 лоши. Ќе видите дека следните утакмици (ако игра прва постава) ќе биде најслав. Дај Боже да ме демантира..
Кажи како да влезе во континуитет кога на веќе загубено првенство не му дава шанса слепецот на клупа и игра вакви дегени како Ди Мариа кој е тотално незаинтересиран за игра !

Кажи како да влезе во континуитет кога на веќе загубено првенство не му дава шанса слепецот на клупа и игра вакви дегени како Ди Мариа кој е тотално незаинтересиран за игра !

А како да му дава шанса кога секоја шанса што му ја даваше овој не ја искористуваше? Минатата сезона му ја даде најголемата шанса, го стави во 1/2 финале со Баерн, каде што он требаше да биде џокерот кој ќе влезе одморен од клупа и ќе ја разигра играта. Уствари он што направи? Ништо, дури и пеналот го утна. Повеќе му замерувам на Кака за пеналот отколку на Рамос. Рамос ем не е техничар, играч од одбрана е и играше 120мин, Кака влезе во 70 и некоја минута и неуспеа дури ни еден мочан пенал да постигне. Епа и ја да сум ко Мурињо не би го играл, искрено!

А како да му дава шанса кога секоја шанса што му ја даваше овој не ја искористуваше? Минатата сезона му ја даде најголемата шанса, го стави во 1/2 финале со Баерн, каде што он требаше да биде џокерот кој ќе влезе одморен од клупа и ќе ја разигра играта. Уствари он што направи? Ништо, дури и пеналот го утна. Повеќе му замерувам на Кака за пеналот отколку на Рамос. Рамос ем не е техничар, играч од одбрана е и играше 120мин, Кака влезе во 70 и некоја минута и неуспеа дури ни еден мочан пенал да постигне. Епа и ја да сум ко Мурињо не би го играл, искрено!
Гледаш пак не си во право тој требаше да биде џокерот ама кој играч може што не изиграл во цел месец ни 30минути со екипата ќе го ставиш во полуфинале за да ја раздвижи играта ?Пак ќе речам првенството е решено втори или трети нема некоја разлика исто е директен пласман во ЛШ , па може да го реди стартер барем 60-70 минути да добие самодоверба вака откако е мурињо во реал кака е во сенка дури на некои лесни натпревари не беше ни на клупата , истото е и со младите играчи зошто ги влечкаше Мората и Начо со него кога не им даваше прилика за да заиграат , а ако продолжи вака в година ќе го загубиме најголемиот талент според мене Хесе Родригез ќе оди во некоја екипа како Гетафе каде ќе е стандарден првотимец .

Голот против Депортиво на Игуаин беше 100-ти во Ла Лига, да се множат мајсторе.

206442hp2.jpg

acereal, Џеко е премногу бавен за играта што ја игра Реал... Игуаин таков дебел е Болт за него...

Реал 1-2, Барса 2-1...немало местенки бе :pos:

Kaka is back :)
ако ништо друго нека го пушти за со барса или јунајтед по 20-30 мин. знае да одлучи со еден шут и додавање натпревар. у прво пол. без асална средина се губеше, со Чаби и Озил и Роки од страна по друго игра поише простор му се дава, на крај изгледа ќе се крстиме у Перез што не го шитна мајсторот

Ne samo na Kaka poishe prostor.. tuku i Ronaldo ima povekje prostor!!! EH ova go vikam celo vreme za taa ubistvena trojka Kaka-Ozil-Ronaldo!

и шо викате,со кој состав против барса? ДиМариа има ли право на настап во купот? ако нема,ќе го игра Калехон Моу,пошто секогаш става еден тркач во тимот..ако ги стави цр--кака--озил во линија (како што посакуваме повеќето) губи на вршење притисок над барса,пошто кака не гони толку(мада последните утакмици баш ме бендира,се враќа и назад)....ќе биде интересно :)
типувам состав:
-----------------D.Lopez-----------------
Ramos--Pepe--Varane--Coentrao-- (Marcelo е далеку од формата )
----------Kedira----Alonso--------------
--Ozil----------Kaka----------CR-------
-----------------Higo----------------------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom