Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би играл вака ( т.е сакам да биде вака)
со лопез
рамос пепе варан коентрао
кедира алонсо
озил кака роналдо
мората

(Второ полувреме ротација - Пепе дм, алонсо на клупа (албиол во игра) Ди марија место Мората (роналдо најистурен напред) и третата по негова желба

Мората у напад!
Ко Бранко на чело на државата :icon_lol:
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:44 ---
За со Барса.

Лопез​
Рамос - Варан - Пепе - Коентрао​
Кедира - Алонзо​
Ди - Озил - Роналдо​
Мората​

Ко Бранко на чело на државата :icon_lol:
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:44 ---
За со Барса.

Лопез​
Рамос - Варан - Пепе - Коентрао​
Кедира - Алонзо​
Кака - Озил - Роналдо​
Мората​
Исправка .. не одговара Ди Мариа со формата и однесувањето што ги има да игра прва постава :)

Ако игра Рамос десен бек, Ди Мариа мора да игра десно крило без разлика во каква форма е. Зашто било кој друг ако игра десно крило нема да се враќа да помага во одбрана, башка што Рамос си знае како десен бек да си спие напред и да не се враќа на време со што отвара простор, ќе не дупнат по таа страна. Така да ако го игра Рамос десен бек, Ди Мариа крило за да може да му потпомогнува на Рамос по таа страна и во одбрана. :)

Рамос на клупа и сите задоволни :)
и јас би сакал ама малку е веројатно ова :)
се ми се чини дека ќе си го гледаме стариот добар тандем Пепе-Рамос, дај боже да грешам :D

aj дур сме на муабетов

Лопез
Арбелоа-Рамос-Пепе-Коентра
Кедира-Алонсо
Марија-Озил-КР
Бензема

99% оваа постава ќе ја извади, можда би улетал Варан, а Кака тешко

Ако е Игуаин у напад, да се молимо Роналдо да има своја вечер, инаку гол со таков напаѓач нема да дадемо 180 минути, а не 90...

најнова варијанта,и нај логична моментално...без класичен напаѓач,т.е. без телињата.ЦР во нападот

Озил-Кака-ДиМарија
------------ЦР-----------

најдобро би било така мислам...

Не сфатија и не сфатија дека Кака е испеана песна, даде еден гол против Депортиво и одма прва постава да игра, па и други играчи да се продаваат. Нека влезе во континуитет па тогаш зборете, а не 1 добра утакмица и после 5 лоши. Ќе видите дека следните утакмици (ако игра прва постава) ќе биде најслав. Дај Боже да ме демантира..
Кога Кака е стартер реал нема изгубено утакмица,немој ди мариа да ми го прајш светски фудбалер ко е теле невидено годинава.
Озил-Кака-ЦР7​
Мората​
То е то шо се бара​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom