Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
место ди марија.Пред некоја ден имаше шпекулација дека Кака е сериозен кандидат за прв состав на Ел Класико, после ова 99% сум сигурен дека тој ќе стартува во вторник.
зошто не му се игра у реал и прави се ,освен нешто фудбалско,и оти нема врска од фудбал таа сезона,и оти Кака му го зема местото на Ди Мариа....и тн....Добро зашто немаат мозок бе, зашто?!
Значи без Озил и Роналдо не ја бива работава а?
првиот оти ја удри топката пред да изведат слободен удар,после 10 сек вториот оти играт со барса следната..тоа било причинатаШо се десило со Ди Мариа зашо добил два жути у 90та минута па нели со Барса е следната?
демек ДиМарија е подобар сезонава? демек има 1 добра партија изиграно,макар и со депортиво...?Не сфатија и не сфатија дека Кака е испеана песна, даде еден гол против Депортиво и одма прва постава да игра, па и други играчи да се продаваат. Нека влезе во континуитет па тогаш зборете, а не 1 добра утакмица и после 5 лоши. Ќе видите дека следните утакмици (ако игра прва постава) ќе биде најслав. Дај Боже да ме демантира..