Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
In Carvalho we trust!

И нему и на Пепе многу добро ќе им дојде одморот. Таман за ЛШ ќе се вратат спремни и одморени.
Патем, казната важи и за Примера или само за купот?

Абе само продавање на Рамос,тоа му е лекот.И не го мислам ова ради вчерашната утакмица,не ја ни гледав,дечкото е преисфорсиран за разлика од неговите можностти што ги поседува.Има некои моментални блесоци,али џабе му е све кога нема у главата,неговата игра е на сила,а со сила убавина не бидуе.
Ах како не сум Перез,одма би го шитнал,ако не се лажам за него заинтересирани беа Челзи,одма би го трампал за Банета,а ко што е деген Абрамович,би доплатил и некое милионче за него.
Или па еве го тука и Тери,мислам дека Мурињо ако запне би можел лесно да го добие...

Додека сме кај шиткањето,само јас ли мислам дека и Алонсо би можел да иде у неповрат?Додека може да му се земат убави пари,зашто да не?
Нека му се даде поголема слобода на грдото Пајче,нека му се препушти целата организација на играта,да се види дали може да го прави истото што го правеше и Алонсо овие 3 сезони,да биде главниот мотор на Реал...

Абе само продавање на Рамос,тоа му е лекот.И не го мислам ова ради вчерашната утакмица,не ја ни гледав,дечкото е преисфорсиран за разлика од неговите можностти што ги поседува.Има некои моментални блесоци,али џабе му е све кога нема у главата,неговата игра е на сила,а со сила убавина не бидуе.
Ах како не сум Перез,одма би го шитнал,ако не се лажам за него заинтересирани беа Челзи,одма би го трампал за Банета,а ко што е деген Абрамович,би доплатил и некое милионче за него.
Или па еве го тука и Тери,мислам дека Мурињо ако запне би можел лесно да го добие...

Додека сме кај шиткањето,само јас ли мислам дека и Алонсо би можел да иде у неповрат?Додека може да му се земат убави пари,зашто да не?
Нека му се даде поголема слобода на грдото Пајче,нека му се препушти целата организација на играта,да се види дали може да го прави истото што го правеше и Алонсо овие 3 сезони,да биде главниот мотор на Реал...
А ако неможе ? Или Алонсо мислеше со бај-бек опција да го даеш ?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Јас сум и Марсело да го продајме! Годинава ништо не изигра..

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Јас сум и Марсело да го продајме! Годинава ништо не изигра..
Мое мислење е тоа,никој не те тера да се согласиш со тоа.И те молам поштеди ме од твојот дебилен сарказам

Јас сум чичко Роби да го купи Реал и донесе у Штип и да се вика Реал Брегалница и да гледам и јас ЛШ у живо малку.

Мое мислење е тоа,никој не те тера да се согласиш со тоа.И те молам поштеди ме од твојот дебилен сарказам

Извини брат, не мислев да те навредам . :pipi:

Али да го продајш Рамос и да го земиш Дедоми Тери... и на она безорганизирана средина шо ја видовме во првата полусезона ти да го продајш Алонсо кој е клуч во средината(1 недела пред нова година имаше само 2 со ред слаби игри) е голем грев(ф).
А Банета твој.... е поголем идиот од Албиол, само ај че си чутам.
И не се нервирај друг пат, ако прам смеја... жити 3 сестри близначки. :*

Што одма плукате по Рамос, кога во последно време некој малер го тера, добива жолти како од шала...незаслужено.Ни двата фаула не беа за жолт...првиот не го ни удри, вториот беше далеку од намерно...при паѓање ја подигна ногата, не гледаше он каде е играчот...и го поткачи малку по градите, овој за глава се држи, циганска работа.

http://www.as.com/futbol/video/motivos-sergio-ramos/20130111dasdasftb_5/Ves

Немаше ист критериум судијата, цела утакмица глупости правеше...еве и на видеово има неколку пропусти, доволно е само фаулот врз Роналдо кога излагаше сам пред голман...јас колку што знам ако те фаулира последен играч од противничкиот тим, а ти си во гол шанса...тоа е црвен...е, ама во овој случај судијата извади само жолт.Голема санкција е 5 натпревари, колку играчи протестирале и се глупирале кај судии, па ништо...мое мислење е дека ја претараа овој пат.Се надевам дека ќе успеат да му скратат некој натпревар на Рамос, зошто ги очекува тромеч со Валенсија за кратко време.

Извини брат, не мислев да те навредам . :pipi:

Али да го продајш Рамос и да го земиш Дедоми Тери... и на она безорганизирана средина шо ја видовме во првата полусезона ти да го продајш Алонсо кој е клуч во средината(1 недела пред нова година имаше само 2 со ред слаби игри) е голем грев(ф).
А Банета твој.... е поголем идиот од Албиол, само ај че си чутам.
И не се нервирај друг пат, ако прам смеја... жити 3 сестри близначки. :*
Еве уште се смеам од вчера,од што беше смешен,и ти и тој шизикот што јаде кловнови од сабајле.:giggle:

Тери за Рамос е дипломиран инжинер,во смисла на фудбалска интелигенција ти зборам.;)
По аматерски штоперски тандем не паметам Реал кога последен пат имал.Ќе видиме до кај ќе тераат...само немој после Мурињо крив,зошо не го играл Кака...

И прошлата сезона беше истава аматерска одбрана,ама во најголем дел од утакмици средината беше перфектна на чело со Алонсо и газеа се живо и диво и затоа не се обрнуваше толку внимание на одбраната.Во прв план без резултатите чедо мое.

А за Алонсо еднаш еден член објаснуваше мислам дека беше Drain,сосема исправно кажа,а вие тука нешто ау,кур се тресе у ладна вода,демек го исмејувавте...
Според мене,на страна ја тргам одбраната,Алосно и Озил носат најголема кривица за лошите резултати во првата полусезона,бидејќи Мурињо играта ја базира на нив,а јас не паметам они двајца да изиграле повеќе од три утакмици ама баш квалитетно ко шо треба.

Што одма плукате по Рамос, кога во последно време некој малер го тера, добива жолти како од шала...незаслужено.Ни двата фаула не беа за жолт...првиот не го ни удри, вториот беше далеку од намерно...при паѓање ја подигна ногата, не гледаше он каде е играчот...и го поткачи малку по градите, овој за глава се држи, циганска работа.

http://www.as.com/futbol/video/motivos-sergio-ramos/20130111dasdasftb_5/Ves

Немаше ист критериум судијата, цела утакмица глупости правеше...еве и на видеово има неколку пропусти, доволно е само фаулот врз Роналдо кога излагаше сам пред голман...јас колку што знам ако те фаулира последен играч од противничкиот тим, а ти си во гол шанса...тоа е црвен...е, ама во овој случај судијата извади само жолт.Голема санкција е 5 натпревари, колку играчи протестирале и се глупирале кај судии, па ништо...мое мислење е дека ја претараа овој пат.Се надевам дека ќе успеат да му скратат некој натпревар на Рамос, зошто ги очекува тромеч со Валенсија за кратко време.

Не заебавај брат :) Потегот на Рамос беше идиотски! Намерно го лупа со копачка у гради, ни топка ни ништо, wtf?

Па уште и го навредува судијата јавно. Остај го Мурињо да збори за судиите, или консултирај се со него. :facepalm:

Рамос е играч кој има неверојатни физички предиспозиции и талент за да биде класа, но е многу глуп! Проблемот му е само во главата, самодовербата му е удрена у глава. Не може бе кога Пепе е повреден, бековите ни се повредени, имаш мал милион проблеми у одбраната ти да правиш несмасен црвен картон!

Е сеа тоа може би се решило и побрзо да не беше вице-капитен на тимот. Има огромна поддршка лично од бордот, и народски да се искажеме „мисли дека го фатил Флоро за муда“. :D

Далеку од муабетите за продавање, не, но Мурињо мора со Рамос да работи на дисциплината. Мора да го спушти малку на земја и да му укаже дека треба да игра повнимателно и да не се чалами.

Со памет у глава, Рамос ќе биде и де-факто најдобриот стопер у светот (не само на глупиот „Тим на годината“ на ФИФА) и тогаш ќе биде лидер на одбраната. Вака до сега, Рамос игра 1 добра 10 лоши партии. Одамна не паметам да изиграл барем 5-6 натпревари на ниво без да направи глупост (по која најчесто примаме гол).

Но штом можеше Мурињо да го среди Бензема зашто не би можел Рамос??? Е сеа, да, тука доаѓа она дека Рамос има „посебен“ статус во тимот, но таков има и Икер а видовме дека он „се разбуди“ по терапијата и дека е доволно паметен да не прави екцеси. Сеа дали и Рамос ќе се опамети, ќе видиме. :)

Гледам многу зборувате за Рамос ама според мене тој е само за десен бек и се гледа дека не може да игра стопер дека нема ориентација околу него што се дешава , пушти го десен бек има да ора по десна страна има брзина ако играме со марсело и рамос како бекови ќе е 100пати подобро.

Гледам многу зборувате за Рамос ама според мене тој е само за десен бек и се гледа дека не може да игра стопер дека нема ориентација околу него што се дешава , пушти го десен бек има да ора по десна страна има брзина ако играме со марсело и рамос како бекови ќе е 100пати подобро.

А албиол стопер а :) Па после ќе плукате по средината оти албиол бил, ако игра варан и напре грешка млад е златен карваљо, па после тај е стар и така :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom