Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако неможе ? Или Алонсо мислеше со бај-бек опција да го даеш ?Абе само продавање на Рамос,тоа му е лекот.И не го мислам ова ради вчерашната утакмица,не ја ни гледав,дечкото е преисфорсиран за разлика од неговите можностти што ги поседува.Има некои моментални блесоци,али џабе му е све кога нема у главата,неговата игра е на сила,а со сила убавина не бидуе.
Ах како не сум Перез,одма би го шитнал,ако не се лажам за него заинтересирани беа Челзи,одма би го трампал за Банета,а ко што е деген Абрамович,би доплатил и некое милионче за него.
Или па еве го тука и Тери,мислам дека Мурињо ако запне би можел лесно да го добие...
Додека сме кај шиткањето,само јас ли мислам дека и Алонсо би можел да иде у неповрат?Додека може да му се земат убави пари,зашто да не?
Нека му се даде поголема слобода на грдото Пајче,нека му се препушти целата организација на играта,да се види дали може да го прави истото што го правеше и Алонсо овие 3 сезони,да биде главниот мотор на Реал...
А ти од сабајле кловн си јадел?Или од увек си бил вака хумористичен?А ако неможе ? Или Алонсо мислеше со бај-бек опција да го даеш ?
Абе само продавање на Рамос,тоа му е лекот.И не го мислам ова ради вчерашната утакмица,не ја ни гледав,дечкото е преисфорсиран за разлика од неговите можностти што ги поседува.Има некои моментални блесоци,али џабе му е све кога нема у главата,неговата игра е на сила,а со сила убавина не бидуе.
Ах како не сум Перез,одма би го шитнал,ако не се лажам за него заинтересирани беа Челзи,одма би го трампал за Банета,а ко што е деген Абрамович,би доплатил и некое милионче за него.
Или па еве го тука и Тери,мислам дека Мурињо ако запне би можел лесно да го добие...
Додека сме кај шиткањето,само јас ли мислам дека и Алонсо би можел да иде у неповрат?Додека може да му се земат убави пари,зашто да не?
Нека му се даде поголема слобода на грдото Пајче,нека му се препушти целата организација на играта,да се види дали може да го прави истото што го правеше и Алонсо овие 3 сезони,да биде главниот мотор на Реал...
Мое мислење е тоа,никој не те тера да се согласиш со тоа.И те молам поштеди ме од твојот дебилен сарказам
Јас сум и Марсело да го продајме! Годинава ништо не изигра..
Da.А ти од сабајле кловн си јадел?Или од увек си бил вака хумористичен?
Мое мислење е тоа,никој не те тера да се согласиш со тоа.И те молам поштеди ме од твојот дебилен сарказам
Еве уште се смеам од вчера,од што беше смешен,и ти и тој шизикот што јаде кловнови од сабајле.Извини брат, не мислев да те навредам .
Али да го продајш Рамос и да го земиш Дедоми Тери... и на она безорганизирана средина шо ја видовме во првата полусезона ти да го продајш Алонсо кој е клуч во средината(1 недела пред нова година имаше само 2 со ред слаби игри) е голем грев(ф).
А Банета твој.... е поголем идиот од Албиол, само ај че си чутам.
И не се нервирај друг пат, ако прам смеја... жити 3 сестри близначки. :*
Што одма плукате по Рамос, кога во последно време некој малер го тера, добива жолти како од шала...незаслужено.Ни двата фаула не беа за жолт...првиот не го ни удри, вториот беше далеку од намерно...при паѓање ја подигна ногата, не гледаше он каде е играчот...и го поткачи малку по градите, овој за глава се држи, циганска работа.
http://www.as.com/futbol/video/motivos-sergio-ramos/20130111dasdasftb_5/Ves
Немаше ист критериум судијата, цела утакмица глупости правеше...еве и на видеово има неколку пропусти, доволно е само фаулот врз Роналдо кога излагаше сам пред голман...јас колку што знам ако те фаулира последен играч од противничкиот тим, а ти си во гол шанса...тоа е црвен...е, ама во овој случај судијата извади само жолт.Голема санкција е 5 натпревари, колку играчи протестирале и се глупирале кај судии, па ништо...мое мислење е дека ја претараа овој пат.Се надевам дека ќе успеат да му скратат некој натпревар на Рамос, зошто ги очекува тромеч со Валенсија за кратко време.
Гледам многу зборувате за Рамос ама според мене тој е само за десен бек и се гледа дека не може да игра стопер дека нема ориентација околу него што се дешава , пушти го десен бек има да ора по десна страна има брзина ако играме со марсело и рамос како бекови ќе е 100пати подобро.