Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека за Адан. Зашто Карваљо му ја даде на Адан да ја носи, а уствари требало Пепе да ја носи.
Не требаше Касиљас да ја носи па овој ја извади и му ја даде на Пепе?
Како можи Роналдо дебелио да не биди?The official UEFA World Team of the decade (2000-2010):
Casillas
R.Carlos - Maldini - Cannavaro - Thuram
Zidane - Viera - Gerrard
Raul - Henry - Ronaldinho
5 наши играчи
not bad![]()
Не требаше Касиљас да ја носи па овој ја извади и му ја даде на Пепе?
Добри пасови и добри нафрлени топки, а да умртви игра на средина не може како Чаби, башка против појак тим го немам видено да изигра на нивоСо ваква игра како вечерва на Модрич, мислам дека Чаби полека полека треба да се спрема за на клупа..
Не сте најслаби бе, ама па и најјаки не сте. Не го посакувам Реал уште од осмина финале, понатака може.Дап, сите сакаат да играат со Реал, бидејќи се најслаба екипа во нокаут фазата моментално.
^
Не се прави и ти светец. Кажи и тука дека го посакуваш Реал за противник.
а кои се најаки?Не сте најслаби бе, ама па и најјаки не сте. Не го посакувам Реал уште од осмина финале, понатака може.![]()
Тие шо се први у групите.а кои се најаки?
еве ти едно лајкче да не речиш дека само игорче ти ставалТие шо се први у групите.![]()
Хах од кога е тоа гаранцијата за јака екипа. Чисто споредба ни Интер не беше прв во група ( да не ја споменувам ланската екипа да не се навредиш)Тие шо се први у групите.![]()