Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено многу се поебавме што завршивме втори, кога ќе видам со кој можевме да се паднеме ако завршевме први (Порто, Арсенал, Милан, Шахтјор, Селтик и Галатасарај каде освен со Арсенал ќе имавме малце потешкотии, другиве сите лесно ќе ги поминевме) сега можно е да ни се паднат (Шалке, ПСЖ, Јувентус, Манчестер и Бајерн). Ќе имаме маки уште во 1/8 финале.

и така годинава само на големи мечеви трчаат мастикиве подобро Баерн да ни се падне отколку АПОЕЛ

Лани многу фајде од Апоел и ЦСКА што ни се паднаа. Паднавме на првиот посериозен тест.
Уште на почетоков реков подобро потешки екипи отколку полесни. Еве помина Дортмунд, Мурињо ќе знае што да употреби нареден пат за да одигра подобро.

Инаку како што ги читам фан клубовите на другите екипи испаѓа дека Реал е на нивото на Нордсјеланд или како и да се вика. Сите го посакуваат за противник во 1/8 финале. Чисто да се погоди сите играчи да се во супер форма во тој период па нека го играат Реал.

Лани многу фајде од Апоел и ЦСКА што ни се паднаа. Паднавме на првиот посериозен тест.
Уште на почетоков реков подобро потешки екипи отколку полесни. Еве помина Дортмунд, Мурињо ќе знае што да употреби нареден пат за да одигра подобро.

Инаку како што ги читам фан клубовите на другите екипи испаѓа дека Реал е на нивото на Нордсјеланд или како и да се вика. Сите го посакуваат за противник во 1/8 финале. Чисто да се погоди сите играчи да се во супер форма во тој период па нека го играат Реал.
Не знам за другите ама јас за мене ќе си кажам. Пишав во Серија А темата дека е убаво да се избегне Реал од аспект на тоа да се добие полесен противник и да биде полесен патот до 1/4 финале. Арно ама ако паднеме сега, тогаш јас лично нема да го отпишам Јуве и да го прогласам за веќе испаднат. Секако ја спомнав и традицијата која е на наша страна:).

Не знам за другите ама јас за мене ќе си кажам. Пишав во Серија А темата дека е убаво да се избегне Реал од аспект на тоа да се добие полесен противник и да биде полесен патот до 1/4 финале. Арно ама ако паднеме сега, тогаш јас лично нема да го отпишам Јуве и да го прогласам за веќе испаднат. Секако ја спомнав и традицијата која е на наша страна:).
Па и ја не очекувам противниците на Реал да се откажуваат од утакмиците уште кога ќе го добијат Реал за противник. Таман работа. Ќе се игра ќе се види.
Ама фактот дека Реал изигра две смешни утакмици со Дортмунд без бекови и во лоша форма, им приреди таква слика на сите навивачи во светот. Потценувања доаѓаат од сите страни. Ама ако, ќе се види во март реалната слика.

Dobro, toa e vekje neseriozno :))

Jas licno gledam kolku Real chkripi sezonava, ama stvarno ne e mnogu pametno Real da gi baras za protivnik na timot koj go bodrish, a voedno da se nadevas lesen prolaz ponatamu i mozna titula vo CL (LS) ponatamu. Ako baraat atraktiven protivnik, dobar fudbal i podobriot da pobedi, togas peki.

Ama vidi, razni optimisticki bubacki im lazat po glavite vo ovaa pred novogodisna atmosfera! :))

Jas pa licno, kako navivac na Real ne baram ili posakuvam nikogo posebno, polesen ili potezok protivnik. Toa nisto ne vetuva. Taka da koj da padne, neka padne. Mora nekako da se stigne do toa finale, sekako. Neka mu ja mislat prvoplasiranite timovi dali nie ke im padneme :)) Se razbira onie sto gi vodat, a ne nivnite optimisticki navivaci :))

Кој и да се падне нека се спрема за пораз, Реал поголеми шанси има да освои ЛШ од колку Лига и сета енергија ќе се насочи на тоа натпреварување.

The draw will take place on December 20 at 10.30am in Nyon. The two leg ties in the last 16 will take place between February 12 and March 13.

Mногу касно извлекувањето..

The draw will take place on December 20 at 10.30am in Nyon. The two leg ties in the last 16 will take place between February 12 and March 13.

Mногу касно извлекувањето..
Пред да се сруши свето ке дознаеме барем со кој играме :icon_mrgr:

Да го купиме Меси додека е повреден ќе има ниска цена :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom