Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Modric; Callejón, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema.

Супер почеток, браво теле ко че треба за мене гол даваш.. сеа уште 2 гола и да бидам РАЈАТ!

Супер почеток, браво теле ко че треба за мене гол даваш.. сеа уште 2 гола и да бидам РАЈАТ!
И тоа не обичен гол .. каков допир на топката за да го лобува :drk:
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 22:28 ---
Серхио :)
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 22:30 ---
Бенз x2 :D

Ете го Рамос,прочитал дека се буневте тука дека само за репрезентација давал голови :P
Додека да напишам мислење тие пак дале гол...
Ете го и Телето :P

Бенз man of the match..прочитал е изгледа дека Перез го сака Фалкао додека читаше весници кога беше повреден.. :D

Бензема (y)
Не го гледав првото полувреме, може некој накратко да ми кажи како се одвиваше натпреварот.
Благодарам.

Бензема (y)
Не го гледав првото полувреме, може некој накратко да ми кажи како се одвиваше натпреварот.
Благодарам.
Почна со неколку шанси за Реал,па дојде голот на Бензема со лоб удар по асистенција на Модриќ,Роналдо имаше неколку шута у меѓувреме и Каљехон исто,после пречка од Рамос следеше и голот со глава на Рамос,третиот пак Бензема се сврте и пласираше,голот на Атлетик ефтин.
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 23:12 ---
Роналдо асистира,Рамос поентира,а Љоренте интервенира
Па каква е оваа ситуација:D

Че има забави во соблекувална послебно за последниов гол
Арбелоа во соло пробив!!! Че го заебава Пепе дури оди! хахахаха

Роналдо колку нема срејча денеска :(

На судијата цела женска фамилија...да му ја .....

Конечно една претпознатлива утакмица за нас, ма да продолжуваме редовно да примаме гол. Сепак Кедира е тука, Бензема супер утакмица, има место за радост...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom