Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бензема е најталентираното гомно што постои во екипава.

Уште у старт приметив дека Бензема е расположен. После само го докажа тоа со головите, мада првиот ми делуе како автогол, мислим дека дефанзивецот на Атлетик ја удре топката.

абе тој секогаш е расположен со бош екиши ама кога ќе дојде барселона промашува све живо и диво тоа е таа големина а за другиот да не прајме муабет

баш бензема знае да погоди против барса, минатата сезона во повеќе наврати погодуваше против нив..
пр:

Ногу тишина у темата :) Добра вест ќе не дават у среда :D

жими таа една што ја изигра од ајрот со барселона

Го уништува најдобриот портал во Македонија.
Сериозен бев, објективно си напишал и и јас истово го мислев што е напишано, за медиумите, „лицето“ на УЕФА и ФИФА, кампањите итн...

Сериозен бев, објективно си напишал и и јас истово го мислев што е напишано, за медиумите, „лицето“ на УЕФА и ФИФА, кампањите итн...
Абе ајде, целиот муабет му се базира на тие голови и рекорди, лани кога Роналдо беше најдобар стрелец во Примера, а не освои ништо, тие голови не беа битни, сега во годината во која Роналдо одигра супер на 95% од големите натпревари, а Меси го немаше речиси никаде, тие голови постигнати против Сарагоса и Мајорка наеднаш стануваат битни. Јасно како ден е дека Меси ќе ја добие наградата не затоа што имаше подобра сезона од Роналдо, туку затоа што гласачите го сметаат Роналдо за арогантен, самобендисан, итн.. Крај краева мене ништо не ми значи оваа награда која ја изгуби смислата уште во 2010 година кога ни еден играч од шампионот на Европа не беше номиниран да ја освои (доста ќе беше само да го номинираа а не да ја освои).. Нека продолжи Роналдо да им го прави тоа што им го прави на Барселона оваа година, и слободно уште во наредните 10 години нека му ја даваат наградата на Меси.

Многу реална и вистинита статија на Филе за FIFA Ballon d'or - http://kajgana.com/leo-mesi-kje-ja-dobie-i-godineshnava-zlatna-topka-na-fifa
Ова е тоа.
...за разлика од Лео, кој ја има улогата на „скромно фудбалерче" секогаш со умерени изјави и со почит кон сите, без ниеден излив на самобендисаност или ароганција.

Скромното наше фудбалерче, без ниту еден излив на ароганција...
Да, јас го удрив оноа фудбалерчето од Селта пред некој викенд со бокс по грбот. Или пак јас плукав по играчи? Марш бе тамо. Го галат како да е од бога пратено. Е затоа ги мразам.

Ова е тоа.
...за разлика од Лео, кој ја има улогата на „скромно фудбалерче" секогаш со умерени изјави и со почит кон сите, без ниеден излив на самобендисаност или ароганција.

Скромното наше фудбалерче, без ниту еден излив на ароганција...
Да, јас го удрив оноа фудбалерчето од Селта пред некој викенд со бокс по грбот. Или пак јас плукав по играчи? Марш бе тамо. Го галат како да е од бога пратено. Е затоа ги мразам.

Биди малце реален, неспоредливи се двајцата по скромност, иако можеби едниот и глуми, ама ипак, глуми скормен.
Ако Меси направил 2 киска, Роналдо има 20.

Се сложувам дека тоа не би требало да биде детерминанта за Топката, ама за жал е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom