Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ova e toa so ni treba zabraev na cabi alonso dolgi topki ama se podrazbira. e sega namerno ne pisav iminja poso ce se menjava nema sekogas istite igraci ce ima povredeni nekogas (toa e so go vikaat rotacii) ama bitno toa se temelite kosturot ili elkata na timot so bi ja rekol. koj saka u paint da prae mu davam sovet da otvori dva painta istovremeno u edniot da gi sece glavite so ce gi najde u google i da gi lepi u igralisteto posle samo so kofata s e pokriva beloto. a finta za igracite ce gi barate imeto na igracot + head (glava na angliski) i ce vi izlezat moze da birate. taktika.jpg
Дај бе пробај во пеинт нацртај го, јас за тоа време ке барам некој начин да ти помогнам за да можеш да го гледаш Реал.

Не знаете колку се смеам на појавава :pos: елката на тимот АААААААА :pos::pos: А и сликава е Л У Д Н И Ц А !!!

Леле мајко....хахаххаахх.....за вакви постови сум на форумов...:cuc:
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 17:34 ---
"На пример Меси" :pos:

Ауууу одма ми се појави флеш екстрим на гости кај татко му на Игорче Трпески во Сител3,а на спортивната страна Чеде:D

ova e toa so ni treba zabraev na cabi alonso dolgi topki ama se podrazbira. e sega namerno ne pisav iminja poso ce se menjava nema sekogas istite igraci ce ima povredeni nekogas (toa e so go vikaat rotacii) ama bitno toa se temelite kosturot ili elkata na timot so bi ja rekol. koj saka u paint da prae mu davam sovet da otvori dva painta istovremeno u edniot da gi sece glavite so ce gi najde u google i da gi lepi u igralisteto posle samo so kofata s e pokriva beloto. a finta za igracite ce gi barate imeto na igracot + head (glava na angliski) i ce vi izlezat moze da birate. Прегледај го приврзокот 52551
Хахахахахаха ... Ја заеба и баклава тактика ....:cuc:, ѕвер си! Мислам дека и Изет ти е љубоморен ...

http://laliga.mk/aktuelno/granero-real-ne-ne-zapostavi-mene-i-mata/

“Реал Мадрид е најголемиот тим во светот и играњето за нив не е баш лесно. Ако се' би било толку лесно, тогаш Реал Мадрид не би бил толку голем и толку добар“ - додаде Гранеро.

Еве го тоа што го зборев пред некое време, дека не е исто да играш во Реал и во било кој друг клуб во светот.

Ти си ѕвер. :cuc: Успеа да го модифицираш и вратиш во игра Metodo на Pozzo, според формацијава и задачите што им ги даде на играчите. Малку застарено, ама ако на Италија и има донесено две светски првенства, две европски титули и Олимпијада во 30-тите кои сме ние да кажуваме. Инаку, оваа формација е основата на столниот фудбал. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom