Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Уште нашиве ги чекам НГ за 1000че со 30 уплата,дај да не примиме само :unsure:

Ова копилињава само тепаат, а Тешеира ништо не суди. Само да нема повреде до крај...

Никогаш нема да го достигне Касиљас овој Адан . Да си купиме некој асолен треба пошто уште година две касиљас ќе е во добра форма .
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 23:37 ---
Инаку доста интересно е до сега немаме ни еден корнер изведено .. а домаќините имаат 10 :D

Овај Родригез е страшен играч, а ако не се лажам има 17 години. Не само поради голот туку на она како се справува под притисок. Знае и да повлече напред, и да шутне за гол. Не смее да се испушти тој. Начо, Мората и Хесе од догодина очекувам да играат почесто. Карвахал да се врати назад и еве имаме една комплетна постава од младинци кои се доста квалитетни. Нема потреба од купување играчи веќе. Со овие што ги имаме и дечките од Кастиља треба да сме покриени за едно 10тина години.
Патем Касиљас е 30 години, до 36-7 може да брани на високо ниво.

Родригез дефинитивно ќе биде еден за во иднина.. За годините си е комплетен, треба да му се даде шанса и во Примера.. Игра слободно, не е згрчен како што беше и е, Мората.. Најубавиот гол го даде вечерва :) Штета што не е шпанец, иначе не му бега репрезентација на детево за 2-3 години..

Родригез дефинитивно ќе биде еден за во иднина.. За годините си е комплетен, треба да му се даде шанса и во Примера.. Игра слободно, не е згрчен како што беше и е, Мората.. Најубавиот гол го даде вечерва :) Штета што не е шпанец, иначе не му бега репрезентација на детево за 2-3 години..

Што е македонец да не е?

José Rodríguez Martínez (born 16 December 1994 in Villajoyosa) is a Spanish footballer who plays as an attacking midfielder. He currently plays for Real Madrid B.[

Kill me.. Го помешав со истиот Jorge Rodriguez , од Puerto Rico исто мислам во Реал Б дека е.:tapp:

Мене па не ми остае којзнае каков впечаток. И голот што го даде иде појќе на душа на нивниот голман, мислим дека и Богатинов ќе го одбранеше тој удар :D :D :D

Никој не забележал... Бензема даде 2 гола :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk:
(Досадно ми е, онака да се подрапаме).
Слабо Кака :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom