Шо си има врска ако сакаат и на месечината нека играат, ние секако на ТВ ќе си гледаме.
Ама ние..а што е со нивните навивачи во Шпанија.Ваљда една утакмица ќе е во Кина што е пак полошо.Со две утакмици најреално ќе е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо си има врска ако сакаат и на месечината нека играат, ние секако на ТВ ќе си гледаме.
Реал има навивачи секаде, проблем е ако на пример играат Реал-Бетис, 70% ќе навиваат за Реал 20% неутрални и 10% за Бетис. Навивачите во Шпанија имаат можност што се вика кога сакаат да го гледаат Реал а што е со останатите што не се од Шпанија, според мене ова добра идеја и ќе ја наполни касата на Шпанската федерација а навивачите ќе имаат можност да ги видат своите идоли како, Роналдо, Меси, Озил, Иниеста итн нормално ако се погодат овие да играат или барем некој од нив. Немој да кажеш дека не би сакал да дојдат на Филип 2 да играат, за да не се навредат навивачите од Шпанија.Ама ние..а што е со нивните навивачи во Шпанија.Ваљда една утакмица ќе е во Кина што е пак полошо.Со две утакмици најреално ќе е.
Реал има навивачи секаде, проблем е ако на пример играат Реал-Бетис, 70% ќе навиваат за Реал 20% неутрални и 10% за Бетис. Навивачите во Шпанија имаат можност што се вика кога сакаат да го гледаат Реал а што е со останатите што не се од Шпанија, според мене ова добра идеја и ќе ја наполни касата на Шпанската федерација а навивачите ќе имаат можност да ги видат своите идоли како, Роналдо, Меси, Озил, Иниеста итн нормално ако се погодат овие да играат или барем некој од нив. Немој да кажеш дека не би сакал да дојдат на Филип 2 да играат, за да не се навредат навивачите од Шпанија.
Идејата можеби и не е лоша да се мисли малку и на тие фанови а и гледаноста да биде поголема, а за тоа дека 40 милиони значат нешто за федерацијата некако мизерно ми изгледаРеал има навивачи секаде, проблем е ако на пример играат Реал-Бетис, 70% ќе навиваат за Реал 20% неутрални и 10% за Бетис. Навивачите во Шпанија имаат можност што се вика кога сакаат да го гледаат Реал а што е со останатите што не се од Шпанија, според мене ова добра идеја и ќе ја наполни касата на Шпанската федерација а навивачите ќе имаат можност да ги видат своите идоли како, Роналдо, Меси, Озил, Иниеста итн нормално ако се погодат овие да играат или барем некој од нив. Немој да кажеш дека не би сакал да дојдат на Филип 2 да играат, за да не се навредат навивачите од Шпанија.
се ок е... добар фудбалер е, ама каде би играл ?! штопер?! дмф ?! ако се земе за штопер рамос ќе мора десно или полоша варијанта пепе на клупа...http://www.elconfidencial.com/depor...ez-busca-como-negociar-con-el-athletic-99128/
Мурињо инсистира да се донесе Хави Мартинез, Перез бара начин како да го "шмекне" Хозе Урутиа, претседателот на Билбао.. Како што пишува тука, ќе биде добро ако го земеме за 45 милиони..