Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Значи колку се само незабележителни овие голови на Кристијано во 45-те гола сезонава ама колку само беа важни за Реал сезонава, толку важни што ја донесоа титулата. Некој пак ќе се осмели да го нарече Пеналдо а всушност не е свесен дека најважните голови, голови кои беа постигнати кога се кршеше резултатот головите кои се вредни титула тој ги даде од игра. :cuc:

Значи колку се само незабележителни овие голови на Кристијано во 45-те гола сезонава ама колку само беа важни за Реал сезонава, толку важни што ја донесоа титулата. Некој пак ќе се осмели да го нарече Пеналдо а всушност не е свесен дека најважните голови, голови кои беа постигнати кога се кршеше резултатот головите кои се вредни титула тој ги даде од игра. :cuc:
Ма каков Пеналдо бе и она џуџето од спротивниот табор треба да е Пеналдињо само што многу промаши инаку ќе имаше многу повеќе пенали од Роналдо... но како и да е Роналдо уште сега влезе во легендите на Реал и голема чест е да се гледа играта на жива легенда :cuc:

Новиот дизајн на дресот за наредната сезона и со ново додатно лого на левиот ракав. Мене ми се допаѓа дизајнот...за вас незнам ете проценете самите.

camiseta_madrid.jpg

Логото 110 години постоење.
logo_1902.jpg

Сега уште појќе ми е криво што годинава не зедов дрес, дефинитивно најубаајте дресови у последниве неколку године.
Новиов е добар, ама искрено ништо посебно.

Сега уште појќе ми е криво што годинава не зедов дрес, дефинитивно најубаајте дресови у последниве неколку године.
Новиов е добар, ама искрено ништо посебно.
Секоја сезона новиот што ќе дојде не ни се допаѓа...па после тој е најдобриот што сме го имале. Памтем постови од лани кога не им се свиѓаше овој сега...заради златната боја...заради крагните.... сега и со новиот ќе е така. :icon_mrgr:

Јувентус и Реал Мадрид на 5 август ќе одиграат предсезонски пријателски натпревар во Лас Вегас, потврдија двата клуба.

Натпреварот меѓу шпанскиот и италијанскиот шампион ќе биде дел од турнејата на тимовите низ Соединетите Американски Држави.

Некој од порталите на ФБ имаше најава за правење маички на тема 32 титула, дали сте запознаени ?

Дај кој сте „газди“ на порталот дајте inside информација отприлика колку ќе бидат маичките. И оти текстот на предниот дел од маичката ми е многу аматерски накуцан? (посебно зборот MADRID)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom