Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Значи колку се само незабележителни овие голови на Кристијано во 45-те гола сезонава ама колку само беа важни за Реал сезонава, толку важни што ја донесоа титулата. Некој пак ќе се осмели да го нарече Пеналдо а всушност не е свесен дека најважните голови, голови кои беа постигнати кога се кршеше резултатот головите кои се вредни титула тој ги даде од игра. :cuc:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Значи колку се само незабележителни овие голови на Кристијано во 45-те гола сезонава ама колку само беа важни за Реал сезонава, толку важни што ја донесоа титулата. Некој пак ќе се осмели да го нарече Пеналдо а всушност не е свесен дека најважните голови, голови кои беа постигнати кога се кршеше резултатот головите кои се вредни титула тој ги даде од игра. :cuc:
Ма каков Пеналдо бе и она џуџето од спротивниот табор треба да е Пеналдињо само што многу промаши инаку ќе имаше многу повеќе пенали од Роналдо... но како и да е Роналдо уште сега влезе во легендите на Реал и голема чест е да се гледа играта на жива легенда :cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Новиот дизајн на дресот за наредната сезона и со ново додатно лого на левиот ракав. Мене ми се допаѓа дизајнот...за вас незнам ете проценете самите.

Логото 110 години постоење.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сега уште појќе ми е криво што годинава не зедов дрес, дефинитивно најубаајте дресови у последниве неколку године.
Новиов е добар, ама искрено ништо посебно.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сега уште појќе ми е криво што годинава не зедов дрес, дефинитивно најубаајте дресови у последниве неколку године.
Новиов е добар, ама искрено ништо посебно.
Секоја сезона новиот што ќе дојде не ни се допаѓа...па после тој е најдобриот што сме го имале. Памтем постови од лани кога не им се свиѓаше овој сега...заради златната боја...заради крагните.... сега и со новиот ќе е така. :icon_mrgr:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Јувентус и Реал Мадрид на 5 август ќе одиграат предсезонски пријателски натпревар во Лас Вегас, потврдија двата клуба.

Натпреварот меѓу шпанскиот и италијанскиот шампион ќе биде дел од турнејата на тимовите низ Соединетите Американски Држави.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Некој од порталите на ФБ имаше најава за правење маички на тема 32 титула, дали сте запознаени ?

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Дај кој сте „газди“ на порталот дајте inside информација отприлика колку ќе бидат маичките. И оти текстот на предниот дел од маичката ми е многу аматерски накуцан? (посебно зборот MADRID)

Kajgana Shop

На врв Bottom