- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 2.258
Uste sum pod impresii od sudijata, koja faca covece, pa i ovie pisuvaat bil vo redај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste sum pod impresii od sudijata, koja faca covece, pa i ovie pisuvaat bil vo redај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.![]()
Му има менструација дојдено па за што и да се фати се е црвено,Рамос и Озил црвени у тек на игра.
Пепе црвен у тунел.
Ласс суспендиран заради жолти.
можно е и на Роналдо да му дадат казна оти му рекол на судијата: robo, robo... кради си, кради си...
како и да е, оправдувањето на судијата за црвениот на Озил е банално... затоа што му аплаудирал иронично... за тоа се дава жолт али ајде...
на следниот натпревар без пола тим.
Сега следи вистинското...![]()
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа.![]()
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...
Не чини Кедира у офанзива! Ќе прими топка и не знае што да и праи. Тој не е за тоа. Требаше со Кака да си почнеме место Лас, али ај сеа...
Па влезе Каљехон, али одма се повреди... Можат од федерација да му ја смалат казната на Озил од 3 на 1, али не верувам.не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...
Али ви викам, утре...![]()
Кој рече дека не му додели ?
--- надополнето: 22 март 2012 во 00:55 ---
Седи бе па ти кај ќе одиш ..![]()
Ne smeam, El Bohemio me iskara
ili pa ponovata verzija sto pred malku ja vidov "Gospod gleda"![]()
Ne go meshaj Gospod so vashite ciganski raboti.Господ гледа![]()
Господ гледа![]()
Кака доби црвен пред утакмицатагледа Кака де, сполај му, само што на клупата беше денеска, неможеше да помогне на теренот...![]()