Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Рамос и Озил црвени у тек на игра.
Пепе црвен у тунел.
Ласс суспендиран заради жолти.

можно е и на Роналдо да му дадат казна оти му рекол на судијата: robo, robo... кради си, кради си...

како и да е, оправдувањето на судијата за црвениот на Озил е банално... затоа што му аплаудирал иронично... за тоа се дава жолт али ајде...

на следниот натпревар без пола тим.

Сега следи вистинското... :)
Му има менструација дојдено па за што и да се фати се е црвено,:pos:

ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа. :)
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...
И Мурињо пак по негово со 3 дефанзивци во среден ред. Уште не свати дека Реал не е ни порто ни челзи ни интер ...

Повторно Реал за 13,500:place:
Тој судијата како и да се вика подобро му е нека си дае отказ. Нема ни С од судија или па добра пара добил од Каталонците.!.
И дали пак ќе се жалат каталонците како судиите им одмогнувале на нив, а им помагале Реал да стане шампион. Не бе брат напротив некој не сака Реал Мадрид да бидат шампиони, лигуши!!!
Многу слабо составов од утакмицата со ЦСКА па наваму многу слабо многу, незнам како се извадија со Рајо и Бетис ама тоа е.
Следна со Сосиедад нека се здиват да не ѓи здивам ја!

Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...

да да, за Касиљас нема збор, ја и тој на Казорла му го препишувам нему оти направи катастрофален жив ѕид со Ласс и Марсело... а треба и веќе од аватар да го сменам... :)

Не чини Кедира у офанзива! Ќе прими топка и не знае што да и праи. Тој не е за тоа. Требаше со Кака да си почнеме место Лас, али ај сеа...

не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...

Али ви викам, утре... :)

не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...

Али ви викам, утре... :)
Па влезе Каљехон, али одма се повреди... Можат од федерација да му ја смалат казната на Озил од 3 на 1, али не верувам.

Кој рече дека не му додели ? :cautious:

--- надополнето: 22 март 2012 во 00:55 ---

Седи бе па ти кај ќе одиш .. :D

Ne smeam, El Bohemio me iskara :)

P.S.

Na videovo, NAD Pepe startot (za sto dobi zolt, za laziranje) i startot NA Ramos na kraj kako eden ist start da bea. Dvoen arshin.

"Nekoj nesaka Real da se shampioni"

ili pa ponovata verzija sto pred malku ja vidov "Gospod gleda" :pos:

Како бе така не само за вас општо зборам, ако некоја екипа по претходна долга низа на победи киксне еднаш, мора и на следната да се киксне па макар од противничкиот голман да се прими гол.. Да му е*ам суровиот фудбал, ако и годинава не бидете шампиони, а уште сум уверен дека ќе бидете, ондак не гледам Шпанско веќе, годинава заслужувате титула повеќе од било кој друг клуб во европа.. Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom