Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пепе му рекол hijo de puta на крај изгледа, ако е точно и нему не му бега санкција...

Конечно ќе го видиме Албиол у тимот... :icon_lol:

прес конференција на Mou/Karanka и изјави од играчи во ZonaMixta НЕМА
одлука на клубот

Пепе му рекол hijo de puta на крај изгледа, ако е точно и нему не му бега санкција...

Конечно ќе го видиме Албиол у тимот... :icon_lol:
Варан :)
Иначе има некој видео со све што се случуваше околу наводниот жолт на Кани (читај првиот на Рубен)?

capturegbe.jpg

Сепак за Кани бил жолтиот од официјалната страна на Реал.

Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?

Абре имате видео на кое фино лепо се гледа судијата на каде е свртен и на кој му го покажува картонот, кажете ми една причина поради која тој е свртен накај Рубен а картонот е за Кани ..

Одлука на клубот: Играчите и тренерите нема да се појават на прес конференција.

Eve vi sega uste nesto ...

"Puuu ovie Villareal samo so Real igraat kako zadnja da im e , so Barcelona namerno im pustaat 0-5, a so Real 286% igraat, da dade Gospod da ispadnat"

Ne vi pravi ova nekakva analogija? :sneaky:

I da ...

"Nekoj nesaka Real da se shampioni ovaa godina"

Trolaaajjjjjj

Последната утакмица сезонава е против Мајорка,коенциденција е тоа што 31 титула во ЛаЛига ја земавме во инфракт утакмица исто против Мајорка на Бернабеу
Така да гледајте го видеово и оладете малку затоа што +6 не малку па и со Кастиља да играме против Сосиедад

Добро луѓе што ви е, сериозно ? Што ако пишувало на официјалната страна на Реал, и мора 100% да е точно ?

Абре имате видео на кое фино лепо се гледа судијата на каде е свртен и на кој му го покажува картонот, кажете ми една причина поради која тој е свртен накај Рубен а картонот е за Кани ..
Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??
можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.

Е добро де што ако има видео.. не може да биде грешка на реализаторот на преносот??

За каква грешка зборуваш жити се ? За кој кур судијата е свртен накај играч на кој нема да му дава жолт картон ?

можеме до утре да се расправаме,судијата ќе си го покаже тефтерчето во федерација и таму ќе се види за кого е жолтиот картон.

И од федерацијата зачудено ќе прашаат: Оти на Пепе не му додели црвен?

A sto ti vaka nepovikan , kako advokat na sudijata , a? :)
Kako "eve be , ne ste tolku jaki , bez pomos na sudijata ve tepaa
i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.

А судијата фино лепо ќе си пише дека на Кани му дал жут, у тоа не сумњам... Ова ни се враќа зашо си игравме курташак против Малага... И тогаш судијата не не сакаше многу, али немаше глупости као вечерва.

i nemase 2 zuti kartoni, taka da na kraj koga ke ve pomineme da ne ni pisuvate vo fanklubot, posto vekje vi objasniv na vasiot fanklub deka ferski gubevte od Villareal i slicni boranija timovi" , a?

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.
Те молам покажи ми ја твојата покана,пошто јас вака неповикан упаднав :D

Ako e taka , ok.
Mi objasni, fala.

Дај бе пиши кирилица !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom