Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Рамос и Озил црвени у тек на игра.
Пепе црвен у тунел.
Ласс суспендиран заради жолти.

можно е и на Роналдо да му дадат казна оти му рекол на судијата: robo, robo... кради си, кради си...

како и да е, оправдувањето на судијата за црвениот на Озил е банално... затоа што му аплаудирал иронично... за тоа се дава жолт али ајде...

на следниот натпревар без пола тим.

Сега следи вистинското... :)
Му има менструација дојдено па за што и да се фати се е црвено,:pos:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
ај утре ќе збориме за што чини/не чини кај нас... вечерва е сулудо да се пишува нешто за тоа. :)
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...
И Мурињо пак по негово со 3 дефанзивци во среден ред. Уште не свати дека Реал не е ни порто ни челзи ни интер ...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Повторно Реал за 13,500:place:
Тој судијата како и да се вика подобро му е нека си дае отказ. Нема ни С од судија или па добра пара добил од Каталонците.!.
И дали пак ќе се жалат каталонците како судиите им одмогнувале на нив, а им помагале Реал да стане шампион. Не бе брат напротив некој не сака Реал Мадрид да бидат шампиони, лигуши!!!
Многу слабо составов од утакмицата со ЦСКА па наваму многу слабо многу, незнам како се извадија со Рајо и Бетис ама тоа е.
Следна со Сосиедад нека се здиват да не ѓи здивам ја!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не плукам, само сум разочаран. Два пати со ред, од слободен, гол на неговата страна ...
да да, за Касиљас нема збор, ја и тој на Казорла му го препишувам нему оти направи катастрофален жив ѕид со Ласс и Марсело... а треба и веќе од аватар да го сменам... :)

Не чини Кедира у офанзива! Ќе прими топка и не знае што да и праи. Тој не е за тоа. Требаше со Кака да си почнеме место Лас, али ај сеа...
не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...

Али ви викам, утре... :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
A

apidrone

Гостин
не бе на Кака му требаше одмор, требаше Каљехон место Ласс или Кедира...

Али ви викам, утре... :)
Па влезе Каљехон, али одма се повреди... Можат од федерација да му ја смалат казната на Озил од 3 на 1, али не верувам.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Кој рече дека не му додели ? :cautious:

--- надополнето: 22 март 2012 во 00:55 ---

Седи бе па ти кај ќе одиш .. :D

Ne smeam, El Bohemio me iskara :)

P.S.

Na videovo, NAD Pepe startot (za sto dobi zolt, za laziranje) i startot NA Ramos na kraj kako eden ist start da bea. Dvoen arshin.

"Nekoj nesaka Real da se shampioni"

ili pa ponovata verzija sto pred malku ja vidov "Gospod gleda" :pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Како бе така не само за вас општо зборам, ако некоја екипа по претходна долга низа на победи киксне еднаш, мора и на следната да се киксне па макар од противничкиот голман да се прими гол.. Да му е*ам суровиот фудбал, ако и годинава не бидете шампиони, а уште сум уверен дека ќе бидете, ондак не гледам Шпанско веќе, годинава заслужувате титула повеќе од било кој друг клуб во европа.. Поздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom