Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1-1 така, така.
Пак нека не му подаваат на Игуаин, нека си играат к*р-ташак пред гол. Со себичност ништо не правиме.
Да му е*ам тоа пцорото, ко да мисли дека стандарден првотимец ќе биди, 2 чисти гола на Игуаин му ускрати. А во обратна ситуација, секогаш му подавале при можност за шут, дури и Роналдо, копиле глупаво... (Каљехон)

Требаше и Адан да го стае у одбрана, висок е ќе го чуваше Нецид :tapp:

Не сум расист ама у моментов да ми го дада она мајмунон Олисех би му ја распарчил главата со палка, мајката циганска да му ја е*ем!

Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..

Сумљав пред утакмица дека ќе направиме ваков кикс поради времето и ладното во Москва,ама кога видов дека Албиол влегува знаев,ама тоа е...
Сигурен сум дека Мадрид ќе им остане само еден лош спомен на момците од ЦСКА
!ХАЛА МАДРИД!

Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..
Никој не се сомнева во пласман понатаму, него виде ли што се случуваше во текот на натпреварот. Колку ситуации сјебаа на крај, место да подадат на играч во подобра ситуација они шутираат од никаде, себичноста ќе не уништи.

Полека де, полека, каква себичност не зезајте сеа...

Прво, на теренов и Плушенко ќе се излизгаше а не па фудбалери... Имајте го тоа у предвид дека неможеш да ја пипмлаш топката на ваков терен многу. Имаш прилика - шутни. Едноставно.

Второ, 0-1 ќе беше одличен резултат, но и вака е добро. Лани против Лион у осмина истиот резултат беше. Ваљда правиме нова традиција. :D

Коентрао катастрофа, оној Олисех го шеташе како сака. Марсело ќе беше покорисен мислам...

Пак примивме гол од прекин. :facepalm: Али само што видов дека влага Албиол знаев дека ќе примиме, ебати баксузот... :icon_lol:

Сумљав пред утакмица дека ќе направиме ваков кикс поради времето и ладното во Москва,ама кога видов дека Албиол влегува знаев,ама тоа е...
Сигурен сум дека Мадрид ќе им остане само еден лош спомен на момците од ЦСКА
!ХАЛА МАДРИД!
¡Hala Madrid! :D

Ах бе ми однесоа 9000. :facepalm:

Се попалија комплексарите од спротивниот табор. :свиркам:
ахахахахаха аман бе па по ако се попалиле тоа им е должност, незнам зошто се грижите за резултатов кога на Бернабеу го јадат немиен.

ама не му е нив за тоа дека имаме одличен резултат за реваншот... туку парите на спортска што ги изгубиле...

И дај бе одма не плукајте по играчите(освен по Албиол по него може:D).ЦСКА нема никакви шанси да направи нешто на Бернабеу има шанси само петарда да "попие".Ако Реал оваа година испадне од ЦСКА па ја постирам тука и после се фрлам од 5 кат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom