Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
се исчеличија малце на ладново, на вакви услови и вака не е лошо
дома ќе биде растур систем ;) уште од сега спремам некоја добра пара за 4+
плус у 92 мин при контрата на роналдо имаше чист фаул ама ајде ...

1 - 1 во ЛШ на вакви услови не е воопшто лошо, само се изнервирав само се изнервирав затоа што одбраната во текот на целиот меч играше одлично, и на крај... Но мислам дека никој не би требало да се сомнева во пласман, башка до тогаш се надевам дека ќе биде опоравен и Ди Марија и сигурен сум дека ќе гледаме реприза од реваншот од лани.

Единствено нешто што ме загрижува е тоа што Чаби, Рамос и Коeнтрао се под закана за жолт картон. Резултатот е супер, ќе ги демолираме на Бернабе, али не ми се свиѓа тоа што играчите се опуштија и дозволија да примат гол во последна минута, и тоа по не знам кој пат оваа сезона, по прекин.. Се си мислам дека тој проблем нема никогаш да го решиме.

tumblr_lzr8casKpg1qmkrq0.gif

Кој ќе чека до 14 март..

Покажавме карактер. :icon_lol:

Иначе не паничете одма, ќе кркаат петарда на Бернабеу и толку. Не плукајте по Каљехон или по некој друг бидејќи неможат на секој натпревар да изиграат топ.
Каљехон беше себичен во две ситуации бидејќи сакаше да го реши натпреварот сам но немаше среќа. Сеуште нема искуство во вакви натпревари и тој допрва треба да го надоградува своето фудбалско знаење.
Така да чил аут...

И дај бе одма не плукајте по играчите(освен по Албиол по него може:D).ЦСКА нема никакви шанси да направи нешто на Бернабеу има шанси само петарда да "попие".Ако Реал оваа година испадне од ЦСКА па ја постирам тука и после се фрлам од 5 кат

ако се случи тоа, идам заедно да се фрламе..:D ако ништо друго барем друштво ќе имаш!

Абе не дека паничиме ама нема потреба некого да му отвараме уста и на Бернабе уште да играме за пролаз и резултат.Таман се спремав да кажам одбраната беше најдобра вечерва они си заспаа последната минута.Овие ЦСКА поима да се немало од фудбал од тоа ми е и најмногу криво.Кај нас најдобри Алонсо, Арбелоа доста добар по десната страна,Пепе исто така и Роналдо пошто го даде голот.Останатото просек, немаше залагања, бранеа резултат несвојствено за Реал, затоа иако ги имав 2-ка сакав да примат гол.

Арбелоа е крив за голот, неможеше убаво да ја избаци и ја пушти у средина топката за да примат гол...15,000 ми зема АРБЕЛОА:mad: ( да искршиш нога )!!!!!!!!!!!!!!

Се напнав малку...ОК малку поише ама тоа е тоа, идеме даље :)
Каков таков резултатот, битно следно ќе си го јадат :D
Некако многу самоуверено ми делуваа...ако ако хах...
На крајот ме напна Коентрао, коа си ја гушна топката...ма земи рогни и топка и играч...Пепе школа :D:P

Арбелоа е крив за голот, неможеше убаво да ја избаци и ја пушти у средина топката за да примат гол...15,000 ми зема АРБЕЛОА:mad: ( да искршиш нога )!!!!!!!!!!!!!!
Аман бе па ти!

абе реал мадристи со се дешава со спонзорот на дресот зашо го немаа
да не ја спукаа со bwin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom