Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
абе реал мадристи со се дешава со спонзорот на дресот зашо го немаа
да не ја спукаа со bwin
Во некој земји не смее да се рекламираат кладилници, како Швајцарија, така и во Русија :)

Глејте колку луди фаци се идиотиве од порталов
http://www.sportski.mk/statija/10330
''Каталонските медиуми укажуваат дека над Лионел Меси се направени најмногу недосудени прекршоци во противничкиот шеснаесетник. Истакнуваат дека Меси никогаш не симулирал прекршок со цел да изнуди пенал, туку секогаш спортски пробувал да остане на нозе и по секоја цена да дојде до топката.''
:pos:
Кои лицемери се овие од каталонија значи коа ги читам кењавац ме стега.
ПС Инфо за Бенз да нема ???

2012-02-19-sergio-03.gif

не му е лесно... :rolleyes:

Na Real vcera najgolem neprijatel mu bese terenot so vestacka treva. Ne da se bara opravduvanje, ama koj ima igrano na onakva podloga kompetativen natprevar, znae za sto zboruvam.
Prvo topkata ima neprirodno dvizenje I odskot, a potoa trcanjeto I manevriranjto e dosta razlicno. Moznost za povreda? Ogromna.
Ne mi e jasno kako samo kretenite od UEFA dozvoluvaat da se igra CL na vakvi podlogi, koga sekoe drugo ozbilno natprevaruvanje (Evropsko, Svetsko I sl.) gi imaat banirano mnogu odamna.
Ladno bilo, trevata se unistuva? Abe ajde? Nie na Filip II ke montirame sea najmoderna drenaza I greaci , a rusine so milijardite od gas I nafta, nemozat da investiraat vo edna moderna prirodna podloga? Stvarno ne mi e jasno.

A rezultatot 1-1, e bingo! Mozevme I da tepame, ama obrazloziv pogore zosto ja nemase onaa prepoznatliva igra.

Албиол лампионот... Мур го внесе да појача одбрана он ја ослабна...:icon_lol:

Албиол лампионот... Мур го внесе да појача одбрана он ја ослабна...:icon_lol:
Касиљас ишијас фати од коа влезе Албиол, отвара рупетина у одбрана и многу промаја го фаќа Икерчо.:pos:

Добро ќе престанат со шпекулацииве во сред сезона за Игуаин, ајде разбирам во преодниот рок ама сега не знам кој им кур бизнис.Па на човек да му се одмили и да отвори да прочита некоја вистинска вест.:confused:

Добро ќе престанат со шпекулацииве во сред сезона за Игуаин, ајде разбирам во преодниот рок ама сега не знам кој им кур бизнис.Па на човек да му се одмили и да отвори да прочита некоја вистинска вест.:confused:

Не сакам да замини Хиго од Реал, ама мило ќе ми биди да дојди Тевез кучето :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom