Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Ај сега Албиол ќе игра на класикото па место Роналдо него ќе го пцуеме. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега Албиол ќе игра на класикото па место Роналдо него ќе го пцуеме.![]()
Па уште и медиумиве коа извадија приказна дека сакал да го напушти Реал, само затоа што не го прославил голот против Гранада... таквите индивидуи не би ги коментирал.
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 00:20 ---
Значи ти си задоволен ако играчот само трча ко мува без глава, ко Форест Гамп, не е важно што ќе направи, нели?
Тој својот "мадридизам" никогаш не го докажал. Тој докажа зошто е најплатен играч во свет. Едноставно си ја заработува платата. Игра стандардно, дава голови, најдобар играч ни беше во минатите две сезони. Тој својот "мадридизам" ќе го докаже кога ќе му помигне на Мадрид да ја победи барселона а не постојано да одмогнува со својот егоизам, препотентност и желба да докаже дека е подобар од меси.
"Мадридизмот" ќе го докаже кога против барселона(или било која екипа) кога ако губиме ќе трча ко луд цело време напред и назад (пр. Марсело, Рамос, Ди Мариа .......(вистински мадридисти)) ќе брка топка, а нема да стои у место и да скока ко мајмун покрај аут линија зашто место него му ја подале на Озил.
.
A od deka znaesh ti deka se pravi BOG? Samo toa sto nekolku mediumi prenesoa glupi spekulacii i prikazni okolu neproslavuvanjeto na golot protiv Granada pa demek on ne e zadovolen i bara status na legenda... Seriozno najdi mi go videoto na koe toj go izjavuva toa pa posle ke pravime debata za toa dali vredi ili ne.
Грешиш овде.
Ако гледаме така, и Мурињо го нема докажано мадридизмот. И тој има само една победа против Барса, и тоа знаеме со чив гол победивме тогаш.
По неговиот однос на теренот. Само се буни, се перчи, се преправа наместо постојано да трча и да се бори за клубот
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 01:02 ---
Не мислев на тимот. Мислев на победа на Мадрид над Каталонија. Да преформулирам
Тој својот "мадридизам" ќе го докаже кога ќе му помигне на Мадрид да ја победи Каталонија а не постојано да одмогнува со својот егоизам, препотентност и желба да докаже дека е подобар од меси.
"Мадридизмот" ќе го докаже кога против барселона(или било која екипа) кога ако губиме ќе трча ко луд цело време напред и назад (пр. Марсело, Рамос, Ди Мариа .......(вистински мадридисти)) ќе брка топка, (ќе гине за клубот) а нема да стои у место и да скока ко мајмун покрај аут линија зашто место него му ја подале на Озил.
Различен тип на играчи. Дечко ги бркаш работеве, ама океј ти реков тоа е твое мислење. Искрено криво ми е што се збори ова за Роналдо, ама океј нека ви биде. Незнаете што можемо да изгубимо доколку си замине, играч кој кога не му иде на тимот може да реши утакмица со еден потег.Како можам да му наметнам на некого мислење. Пишувам тоа што го гледам на утакмици, Нека ти текна тука на форумов колку пати сме збореле за ова. Дека Роналдо за разлика од Ди Мариа ич не се враќа назад и не помага во одбрана
И што ако не се враќа во одбрана, кога и така не го бива за дефанзива? На првата утакмица со Малага, вториот нивни гол, топката кого го прелета? Ако го форсираш некого на позиција за која не го бива, ќе се случуваат такви работи. Еден двајца мора увек да бидат спремни за контра. Кој да биде тоа? Бензема? Алонсо? Озил?
Не ја гледам ефективноста во тоа да се враќа назад. Кога си го видел ти он да одземе топка? Не е работата само да се врати, колку да се рече ете дека трча напред назад. Кога е у дефанзива ми се чини дека поише пречи отколку што помага.Нема потреба некој (освен најистурениот барем) да седи толку напред при одбрана. Видовме, сезонава најјаките контри ги почнавме кога сите беа пред наш шеснаесетник. Тоа не преставува проблем за Реал, имаш петорица Усеин Болт у тимот кои можат целиот терен да го претрчаат за 15 секунди.
Роналдо не се враќа назад колку што треба, факт. Не дека секогаш го прави тоа, се враќа и он назад, но најчесто губи топка и она класичното со рацете околу половина.Затоа пак, Бензема/Игуаин мора да се враќаат позади...
Али ја сум навикнат на тоа, не ни очекувам он да се враќа назад. Штом до сеа тоа Мурињо не го спроведе, тешко дека ќе ја смени љубовта кон Роналдо и дека ќе го натера да се враќа...