Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боже, какви се работи прочитав.
Роналдо е вистински пример за играч на Реал Мадрид, а тоа што некои не го сакаат/го мразат е друг проблем. Тој својот "мадридизам" го докажа кога требаше, практички самиот тој го водеше целиот тим во сезоната 2009-10, беше за сто пати подобар од сите наши играчи минатата и предминатата сезона, и оваа сезона на крајот ќе биде пак најдобар играч, и на крајот, покрај жив Фергусон тој рече дека сака да игра во Реал..................
Види сега ваму. Како прво, го нарекуваш копиле играчот кој 2 сезони по ред не ваѓаше од гомна. Играчот, кој сам играше со цела лига, играчот кој дава максимум секоја утакмица. Е сега, тоа што е под ОГРОМЕН притисок за време на Класико, исто како и сите останати од оваа генерација, или несакате да го сфатите или неможете да го сфатите. Ако за вас еден играч заслужуе да игра у Реал само ако изигра добро против Барселона, зошто никој не му свирка на Озил затоа што на секое Ел Класико до сега е камен невиден? Зошто никој не му свирка на Рамос, кој последново Ел Класико незнае ни самиот кај беше и што праеше? Зошто не му свиркаат на цел тим, зошто во последниве 3 години има само една победа против Барса и тоа во Копа со голот на РОНАЛДО?? Ајде, ако ми дадеш одговор на ова ја ќе се сложим со тебе.@ TeтексФан
Види сеа,неблагодарни..... па не би рекол дека се неблагодарни фановите на Реал,но тој треба да се покаже и со барса т.с. да го предводи тимот до победа. Од сите Ел Класика кои ги играше најповеќе се покажа во Купот,на другите средби малце сакаше да се покаже ама не му одеше,во 2009 поеба чиста шанса на камп ноу,во ЛШ кога играчите од барса си додаваа на нивна половина тој се спобудали и почна да прави некој си гестикулации со рацете итн...
Значи благодарни му се за се што стори до сега,меѓутоа додека не ја урни барселона и не игра за тимот со срце нема да го добие респектот кој го имаат Раул,Зидан,Феноменон,Касиљас,Карлос,Рамос итн...
Тој треба да продолжи со истото темпо,да игра за тимот,да не изигрува кој сум јас никој не е и навивачите не само што песна ќе му направат туку и споменик ќе му кренат.
п.с.
![]()
Ако за вас еден играч заслужуе да игра у Реал само ако изигра добро против Барселона, зошто никој не му свирка на Озил затоа што на секое Ел Класико до сега е камен невиден? Зошто никој не му свирка на Рамос, кој последново Ел Класико незнае ни самиот кај беше и што праеше? Зошто не му свиркаат на цел тим, зошто во последниве 3 години има само една победа против Барса и тоа во Копа со голот на РОНАЛДО?? Ајде, ако ми дадеш одговор на ова ја ќе се сложим со тебе.
Значи ти си задоволен ако играчот само трча ко мува без глава, ко Форест Гамп, не е важно што ќе направи, нели?Одговорив погоре.
А тоа со навивачите дека се неблагодарни и идат на стадион колку само да им помине времето е точно, Се гледа чим си одат на 10 мин до крајот. Може свиркањето не е оправдано али мора некој да му стави ви глава на разгаленово дете дека не е бог и дека не е поголем од клубот да може да си прави што сака. Им свиркале и на поголеми од него па трпеле ќе преживее и он само ми е страв да не се расплаче на сред натпревар некој ден
A od deka znaesh ti deka se pravi BOG? Samo toa sto nekolku mediumi prenesoa glupi spekulacii i prikazni okolu neproslavuvanjeto na golot protiv Granada pa demek on ne e zadovolen i bara status na legenda... Seriozno najdi mi go videoto na koe toj go izjavuva toa pa posle ke pravime debata za toa dali vredi ili ne.Одговорив погоре.
А тоа со навивачите дека се неблагодарни и идат на стадион колку само да им помине времето е точно, Се гледа чим си одат на 10 мин до крајот. Може свиркањето не е оправдано али мора некој да му стави ви глава на разгаленово дете дека не е бог и дека не е поголем од клубот да може да си прави што сака. Им свиркале и на поголеми од него па трпеле ќе преживее и он само ми е страв да не се расплаче на сред натпревар некој ден