Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кого бре? Што ви е?Колку и да го сакаш за тоа што го прае за Реал, еден ваков момент и ќе заебе све. Мамицата да му ја распалим педерска!
?Колку и да го сакаш за тоа што го прае за Реал, еден ваков момент и ќе заебе све. Мамицата да му ја распалим педерска!
Изгледај го првово полувреме пак, и види ја реакцијата на Роналдо кон Кака зошто не му ја даде топката.На кого бре? Што ви е?
Не видов таква реакција, ме чудиш. А таман мислев го искорени тоа нешто...Изгледај го првово полувреме пак, и види ја реакцијата на Роналдо кон Кака зошто не му ја даде топката.
Ја видов. Постојано ако некој не му додава, тргнува сам и ја губи топката. Обрни внимание.Не видов таква реакција, ме чудиш. А таман мислев го искорени тоа нешто...
Припази, има каталонски хиени демнеат све наоколу.Да сум женска или педер би му дал на Рамос цела камасутра да ја проба на мене![]()
Црно ќе вржам на долниов за нив. Дечкото игра во животна форма.... ги пенетрира напаѓачите на Виљареал на хилаљу и један начинЈа видов. Постојано ако некој не му додава, тргнува сам и ја губи топката. Обрни внимание.
Припази, има каталонски хиени демнеат све наоколу.
Да сум женска или педер би му дал на Рамос цела камасутра да ја проба на мене![]()