На кого бре? Што ви е?Колку и да го сакаш за тоа што го прае за Реал, еден ваков момент и ќе заебе све. Мамицата да му ја распалим педерска!
?Колку и да го сакаш за тоа што го прае за Реал, еден ваков момент и ќе заебе све. Мамицата да му ја распалим педерска!
Изгледај го првово полувреме пак, и види ја реакцијата на Роналдо кон Кака зошто не му ја даде топката.На кого бре? Што ви е?
Не видов таква реакција, ме чудиш. А таман мислев го искорени тоа нешто...Изгледај го првово полувреме пак, и види ја реакцијата на Роналдо кон Кака зошто не му ја даде топката.
Ја видов. Постојано ако некој не му додава, тргнува сам и ја губи топката. Обрни внимание.Не видов таква реакција, ме чудиш. А таман мислев го искорени тоа нешто...
Припази, има каталонски хиени демнеат све наоколу.Да сум женска или педер би му дал на Рамос цела камасутра да ја проба на мене
Црно ќе вржам на долниов за нив. Дечкото игра во животна форма.... ги пенетрира напаѓачите на Виљареал на хилаљу и један начинЈа видов. Постојано ако некој не му додава, тргнува сам и ја губи топката. Обрни внимание.
Припази, има каталонски хиени демнеат све наоколу.
Да си женска не би ни сакал Рамос да ја проба камасутра на тебе. Второто можиДа сум женска или педер би му дал на Рамос цела камасутра да ја проба на мене