Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ima adidas odnapred??? ako ima go zemam odmaAјде некој ако е заинтересиран за дрес, Алонсо 14, бел, на долги од оваа сезона, М големина.. Се направија некои несогласувања па по грешка мене 2 ми стигнаа. Да беше барем друга боја, или друг играч ќе го задржев, ама вака сосема ист е. Мене ме кошташе целосно 2300 денари, ако некој го сака ќе му го дадам за 1500. Дресот е со одличен квалитет.
![]()
![]()
Комерцијалаima adidas odnapred??? ako ima go zemam odma
Со што заслужи Гвардиола да биде најдобар тренер во ЛаЛига за лани незнам,патетики
sekogas vaka sekogas barselogomcite farvorizirana od sudii od federaciii gvardiola prvСо што заслужи Гвардиола да биде најдобар тренер во ЛаЛига за лани незнам,патетики
Останвит уше со една нога да дајт гол,и прав робот
Екстрим брате, па кј си ти до сега? Дај активирај се пак, гледај резултативе на што ни личат. Ајде една анализа дај, некоја тактика...И не би му ја дал наградата на Мурињо, зар мислиш дека е подобар од тебе?sekogas vaka sekogas barselogomcite farvorizirana od sudii od federaciii gvardiola prvaloooo gi zgazivme lani i prvi posle ne se nerviraj sto ne se nerviraj vrijam od nervozi
sto treba murnjo da naprai da zeme prvo mesto
ne se nesto arni so pametot ovie sega doznav me iznerviravte
znaci portugalcive segde gi shutkaat i omolozuvaat pogreota se od nas
abe da mi kaze nekoj poeftino kako da gledam utakmici so real maka macam nemam doma internet a i ovie alfa ne davaat vishepa ili u kladilnica nekad ili kaj prijateli ama ne mozam vise sramota
![]()
rezultative rezilЕкстрим брате, па кј си ти до сега? Дај активирај се пак, гледај резултативе на што ни личат. Ајде една анализа дај, некоја тактика...И не би му ја дал наградата на Мурињо, зар мислиш дека е подобар од тебе?![]()
rezultative rezilmurinjo zaebava sezonava ama aj ce se sredi koj visoko leta paga nadole ce se sopnat kaj i da e i nemame sreca so povredive ama toa e. inace znam so ni fali u igrava i murinjo sigurno znae ama igracive zabusavaat gledam im dale audi koli i normalno e toa azdisuat i ne im se igra. analizava mi e deka mora da se rastrkame napred posiroko a nazad potesno ko elka bozicna zaso igrame po krila a nazad da ne pravime dupki u odbrana. inace nemam interenet i zatoa ne sum aktiviran.
nikoj drug da mi predlozi kako da gi gledamreal?
rezultative rezilmurinjo zaebava sezonava ama aj ce se sredi koj visoko leta paga nadole ce se sopnat kaj i da e i nemame sreca so povredive ama toa e. inace znam so ni fali u igrava i murinjo sigurno znae ama igracive zabusavaat gledam im dale audi koli i normalno e toa azdisuat i ne im se igra. analizava mi e deka mora da se rastrkame napred posiroko a nazad potesno ko elka bozicna zaso igrame po krila a nazad da ne pravime dupki u odbrana. inace nemam interenet i zatoa ne sum aktiviran.
nikoj drug da mi predlozi kako da gi gledamreal?
тебе па конечно ти текна да се вратиш знаеш дека ко ке пишуваш на форумов само победи редиме жртвувај се малку за реал ебагоsekogas vaka sekogas barselogomcite farvorizirana od sudii od federaciii gvardiola prvaloooo gi zgazivme lani i prvi posle ne se nerviraj sto ne se nerviraj vrijam od nervozi
sto treba murnjo da naprai da zeme prvo mesto
ne se nesto arni so pametot ovie sega doznav me iznerviravte
znaci portugalcive segde gi shutkaat i omolozuvaat pogreota se od nas
abe da mi kaze nekoj poeftino kako da gledam utakmici so real maka macam nemam doma internet a i ovie alfa ne davaat vishepa ili u kladilnica nekad ili kaj prijateli ama ne mozam vise sramota
![]()