Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо мајсториште :cuc:
Да го дадеше телето тоа што му се укажа сеа друг муабет ќе правевме.

Од еуфорија или не,заборавивите дека ЦР играше 15 мин со исчешено рамо..свака му част значи...борбено до крај..инаку утре ќе се знае колку ќе отсуствува..
п.с. интересен беше кога трчаше,едната рака пуштена-едната ја мрдаше :D :D

Од еуфорија или не,заборавивите дека ЦР играше 15 мин со исчешено рамо..свака му част значи...борбено до крај..инаку утре ќе се знае колку ќе отсуствува..
п.с. интересен беше кога трчаше,едната рака пуштена-едната ја мрдаше :D :D
Дека е педерче и манекенче зато така...

http://www.realmadrid.com.mk/2012/10/blog-post_4489.html
Ништо не е ајде...

Искрено да ве прашам. Што згреши денеска Касиљас, за што добива олку критики? Слободниот на Меси беше феноменален, и незнам зошто е Касиљас крив во оваа ситуација?
Исто како да речеш дека голманите се криви за головите на Роналдо од слободен...

320352_10150337363614953_515489229_n.jpg

Марсело :icon_lol:

Шта речи. Од една страна задоволен сум од ремито бидејќи на крајот имавме и малку среќа, од друга страна пак не сум задоволен бидејќи имавме шанси и за победа. Тоа е реално и нема што повеке да се дискутира. Напредок има огромен во тимот. Тоа е за пофалба. Веке немам трема пред утакмиците со Барса, како порано коа знаевме дека сигурно не добиваат, туку се повеке верувам во дечките и знам дека можат да ги победат и пак и пак. Поединечно нејќам да двојам иако сум разочаран од неколкумина. Само сакам Кристијано да го пофалам кој беше најдобар на овој меч. Секоја чест.

Пичката женина да му ебам јас на то телето шо ни игра напад!! Значи нема даено 1000 минути гол, даде еден или два гола и одма го кренавте до небо. Ебаму умренио !!!!!!!!! Бабами да беше она ќе го даеше... Ни ја еба цела сезона. Да беше 0:2 поинакви ке беа работите.. вака пак -8 и то е то крај на Ла лига нека се насочат со сите сили кон ЛШ.

На Касиљас кој му е филмо незнам. Загрев.

А МОЖЕВМЕ ..

Добро бе у шо филм флеговте што земавте Касиљас да го обвинувате за било кој од двата гола? Зошто се правите како од вцера да гледате фудбал?

2 голмани да имаше на голот ништо немаше да можат да сторат ниту за првиот ниту за вториот гол. Првиот гол е невнимание на Пепе, слободниот на меси беше неодбранлив.

Изгледа еден нешто ке каже и сите по тој ум одете.

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Добро бе у шо филм флеговте што земавте Касиљас да го обвинувате за било кој од двата гола? Зошто се правите како од вцера да гледате фудбал?

2 голмани да имаше на голот ништо немаше да можат да сторат ниту за првиот ниту за вториот гол. Првиот гол е невнимание на Пепе, слободниот на меси беше неодбранлив.

Изгледа еден нешто ке каже и сите по тој ум одете.

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Не треси глупости и ти, Касиљас во добрите денови го фаќаше онај удар 100%

Незнам што ви е филмот најсериозно на сите, што зборите за Касиљас.. Има шутеви што можат да ги фатат голмани, шутеви што може да ги фати Касиљас и има неодбраниливи. Слободниот беше третото.. Дај малце реално, досега капитенот не напраи кикс во ситуација 1 на 1, или да прими некој аматерски гол. Нафрлените топки се пола негова вина, пола на одбраната. Слободниот на Леси дефинитивно неодбранлив беше..

Него во врска со утакмицата, се на се ок, не е одлично ама можеше и лошо да биде.
Роналдо стандард, Ди Марија променлив у задњиве неколку кола. Озил треба да влага ко замена, нема завршено натпревар којзнае од кога.. Требаше Лука да влезе место Есиен, ама тоа е на друг работа.

И свака част за Роналдо, бидејќи "педерче" е, што би рекле неговите "фанови", со исчашено рамо, го заврши натпреварот, поборбено од сите. TOP OF THE WORLD!

Епа вака. Мое мислење немора никој да се сложи со мене.

Незаслуживме да изгубиме 2 бода. Водство 0-1 Роналдо им прави калма калма ќе изедначат сега.

По незнам кој пат приметувам како Чаби е директен виновник за овие смешни голови по центаршут. Киксна Марсело ботчето...и навидум лесен центаршут оди...тука на мал простор Чаби,Пепе,Икер ...првиот со главата ја удира топката менува правец...Пепе (еден од подобрите вечер) кикс смешен што дури и на малски фудбал не се прави..чиста негова топка тој сака да изнуди фаул?! o_O
Топката доаѓа до духот на утакмицата.... Икер на пола метро од него му поаѓа ко мечка а овој под пазувите му ја заби.

После тоа корнер за Барса...4 играчи чуваат еден играч, Иниеста сам на втора статива. Дури ни Икер не го гледа за да реагира на викне некој играч да го фати. Марсело го примети им се дереше на овие 4цава ни никој не даде ни сингл фак.(n)

Уште кога ја видов позицијата на слободниот и Икер и неговите маестрални местења на живиот ѕид знаев дека ќе биде гол.... Немам лоши мислења за капитенот ама во последно време е ептен дупка. Се прима некои смешни голови.... јес да слободниов беше добар...се бранеше...ама кога ќе ми текне она на Коларов...и на Драгутиновиќ пред неколку години (пак тука Чаби виновен не реагира пред Икер а овој ботски ја пропушта).

Бензема. :facepalm:
Ајде сфаќам имаше најдобра намера. Али кога видов после репетиција на Алџезеира....5-6м беше одалечен најблискиот дефанзивец од него...Валдес стоше на средина на голот...можеше да бира каде да ја смести топката. Тој го одбра македонскиот начин да шутне и да падне во исто време. Аматерски обид.

Изедначивме...фак јеа... а требаше да водиме до тој момент.:rolleyes:

Некои играчи вечерва ко прв пат да играат на ЕлКласико. Трематори и паничари.

Се на се разочарувачки резултат. Барем влезе Есиен да не спаси од пораз. (y) Добар потег мали...добар.

Овој Игуаин на 18 години на грб го босеше тимот голови асистенции, дриблинзи сега кога ќе ја прифати топката успорена снимка е никаква контрола на топка и никаков преглед на игра тоа колку е паднат чудо нешто а 2 години поминаа од повредата а за телето што ќе правиш муабет за греота е се смета дека е напаѓач а не од 5 метри голот да го погоди
цела игра ни е сјебана заради тоа што немаме класа напаѓач ги чекам овие 3 години да се упраат али полека ја губам надежта ако се прашувам јас одма продавам еден од овие и со парите и доплата го земам Фалкао. Со онаков напаѓач секоја утакмица по 5 гола ќе даваме а не со неспособниве секое класико што го ебаваат

чекајте малце... значи според вас Озил бил катастрофа ?! :facepalm: ако тој бил лош денес, јас не знам... тој беше клучниот играч заедно со кедира од нив почнуваше се па до роналдо... делеше топки и отвараше простор исфрлаше играчи башка шо напраи асистенција на вториот гол и беше главниот креатор на првиот гол ..... никако не можам да ве сфатам
и касиљас точно не е во форма... ама вечерва за ништо не беше ни малце виновен !!!

инаку севкупно на овој натпревар според мене се освен 3 бода е катастрофа .... али ајде ќе замижам на некои работи па дури и пеналот над озил :icon_mrgr:
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 02:37 ---
Овој Игуаин на 18 години на грб го босеше тимот голови асистенции, дриблинзи сега кога ќе ја прифати топката успорена снимка е никаква контрола на топка и никаков преглед на игра тоа колку е паднат чудо нешто а 2 години поминаа од повредата а за телето што ќе правиш муабет за греота е се смета дека е напаѓач а не од 5 метри голот да го погоди
цела игра ни е сјебана заради тоа што немаме класа напаѓач ги чекам овие 3 години да се упраат али полека ја губам надежта ако се прашувам јас одма продавам еден од овие и со парите и доплата го земам Фалкао. Со онаков напаѓач секоја утакмица по 5 гола ќе даваме а не со неспособниве секое класико што го ебаваат
точно... телето ќе си остане само теле а игуаната не го препознавам... Фалако је права ствар (y)

чекајте малце... значи според вас Озил бил катастрофа ?! :facepalm: ако тој бил лош денес, јас не знам... тој беше клучниот играч заедно со кедира од нив почнуваше се па до роналдо... делеше топки и отвараше простор исфрлаше играчи башка шо напраи асистенција на вториот гол и беше главниот креатор на првиот гол ..... никако не можам да ве сфатам
и касиљас точно не е во форма... ама вечерва за ништо не беше ни малце виновен !!!

инаку севкупно на овој натпревар според мене се освен 3 бода е катастрофа .... али ајде ќе замижам на некои работи па дури и пеналот над озил :icon_mrgr:
e да и тоа сакав да го спомнам значи што е за мене најчудно ОПШТА КОНСТАТАЦИЈА беше дека Озил бил камен значи нема никаква врска тој муабет баш Озил беше после Роналдо најдобриот на теренот несопирлив беше топка н изгуби покриваше назад а капак на се беше асистенцијата али ај можда стримовите ви кочеле

Озил е единствениот што играше во тимов...само тој повлекуваше и преку него одеа најопасните акции. Да не е тој ќе ги гледаме сеир на шпринтериве и дриблериве во тимот.

Да ги остави цигарите и да набие кондиција. Најјако чуече на неговата позиција. :свиркам:

Ко што реков и претходно и сега ќе се надополнам. Арбелоа и Кедира иако се најефтините и најслабо платените играчи во првиот тим тие се и најкорисните. Нема партија да изиграат слабо. Или ќе изиграат одлично или добро. Никогаш подпросечно.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom