Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека е педерче и манекенче зато така...Од еуфорија или не,заборавивите дека ЦР играше 15 мин со исчешено рамо..свака му част значи...борбено до крај..инаку утре ќе се знае колку ќе отсуствува..
п.с. интересен беше кога трчаше,едната рака пуштена-едната ја мрдаше![]()
![]()
Добро бе у шо филм флеговте што земавте Касиљас да го обвинувате за било кој од двата гола? Зошто се правите како од вцера да гледате фудбал?
2 голмани да имаше на голот ништо немаше да можат да сторат ниту за првиот ниту за вториот гол. Првиот гол е невнимание на Пепе, слободниот на меси беше неодбранлив.
Изгледа еден нешто ке каже и сите по тој ум одете.
Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2
точно... телето ќе си остане само теле а игуаната не го препознавам... Фалако је права стварОвој Игуаин на 18 години на грб го босеше тимот голови асистенции, дриблинзи сега кога ќе ја прифати топката успорена снимка е никаква контрола на топка и никаков преглед на игра тоа колку е паднат чудо нешто а 2 години поминаа од повредата а за телето што ќе правиш муабет за греота е се смета дека е напаѓач а не од 5 метри голот да го погоди
цела игра ни е сјебана заради тоа што немаме класа напаѓач ги чекам овие 3 години да се упраат али полека ја губам надежта ако се прашувам јас одма продавам еден од овие и со парите и доплата го земам Фалкао. Со онаков напаѓач секоја утакмица по 5 гола ќе даваме а не со неспособниве секое класико што го ебаваат
e да и тоа сакав да го спомнам значи што е за мене најчудно ОПШТА КОНСТАТАЦИЈА беше дека Озил бил камен значи нема никаква врска тој муабет баш Озил беше после Роналдо најдобриот на теренот несопирлив беше топка н изгуби покриваше назад а капак на се беше асистенцијата али ај можда стримовите ви кочелечекајте малце... значи според вас Озил бил катастрофа ?!ако тој бил лош денес, јас не знам... тој беше клучниот играч заедно со кедира од нив почнуваше се па до роналдо... делеше топки и отвараше простор исфрлаше играчи башка шо напраи асистенција на вториот гол и беше главниот креатор на првиот гол ..... никако не можам да ве сфатам
и касиљас точно не е во форма... ама вечерва за ништо не беше ни малце виновен !!!
инаку севкупно на овој натпревар според мене се освен 3 бода е катастрофа .... али ајде ќе замижам на некои работи па дури и пеналот над озил![]()