Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јесте даде гол, али роналдо цар на терен е па немора да трча тој а? Ебаму фризурата ко на џуптин. МРШ не да му излеза машки тие ни трча ни пуста па онај па ГермоТурчинон .. цццц мизерии !!! Педро ги лажи 8 класика со ред не го научија еднаш дека еден бокс му треба и фифка е...

Преку куров од одбранава! Добор бе у пичку матер, како може да се олку шупаци при нафрлени топки бе!??

Озил е дрво бтв, 5-6 пати непотребно ја успори акцијата, ставај го Кака или Модриќ.

Шансата на Бензе и Ангеле, да дадевме гол ќе имавме сигурна победа у раце, вака сеа... ќе треба у 90та calma! :D

Кака треба дефинитивно да влези во второ полувреме, неможам повеќе да го гледам Озил. Доколку мисли дека без залагање на теренот може да биде во стартниот тим гадно се заебал.
Марсело повеќе да гледа околу себе бидејќи Педро во 1-2 обиди беше сосема сам и имаше доволно простор за да влези во шеснаесетик + Марсело спиеше кога го примивме голот (не го затвори на време Педро).
Како што пиша еден член пред натпреваров, повеќе се плашам од нашиве одколку од барса.
Реакцијата на одбраната за голот што го примивме=:facepalm:.

Ако дадеме втор гол, или уште подобро победеме, да не ви слушнам глас на вас навивачите погоре.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 20:40 ---
Идите вие играјте, сигурно подобро ќе одиграте, колку шо добро коментирате

Ако дадеме втор гол, или уште подобро победеме, да не ви слушнам глас на вас навивачите погоре.

Јас маестрално ќе изиграм.

Замена под итно...Модрич во игра, Озил надвор.
И мора во второ поголем пресинг...многу лесно се пробиваат и по страни и по средина...пола екипа само брка...другава половина излгеда на шетање дошла.

ХАЛА МАДРИД!!!

Да дадеме гол ме заебаваш? Да победиме со 1-2 ме заебаваш?
Ни пишувам ни пустам ако тепа така... тоа е резил.. ако гледаме така значи во последниве 6 години Барса не има прегазено 2 пати.. 5 пати на заебанција не тепале и 3 утакмици тука негде сме биле(рамни сме му биле)и 2 нерешено... абе прегазување треба море ЕЈ!
Во каква криза се со одбраната + му се повреди и играч на утакмица шо е прејак.. онде треба да се прегази.. само друго е шо не трчаат ко шо трчаја со Сити... друго е шо Озил врска нема, друго е шо Марсело го прелета авион 4 пати... то е друго..
Единствено Брао за Кедира се стопираше.

Подобри сме, само напред!
HALA MADRID
---
Вие неколку што се буните во темава многу јаки навивачи, а нешто не оди одма да се плукало. (n)

Да дадеме гол ме заебаваш? Да победиме со 1-2 ме заебаваш?
Ни пишувам ни пустам ако тепа така... тоа е резил.. ако гледаме така значи во последниве 6 години Барса не има прегазено 2 пати.. 5 пати на заебанција не тепале и 3 утакмици тука негде сме биле(рамни сме му биле)и 2 нерешено... абе прегазување треба море ЕЈ!

Мисли со мозокот нешто пред да пишеш, не трчи исфрустриран од грешки на некои играчи. Лошо реагираше пепе во тој случај, има и некој друг слабо што игра, тука ништо не можеш да сменеш, мурињо си знае он ќе направе.. ако тепа = он е бог и се то. а ако изгубе да си оде овај е дрво онај теле, одлучи се или ги сакаш или не :)

Мисли со мозокот нешто пред да пишеш, не трчи исфрустриран од грешки на некои играчи. Лошо реагираше пепе во тој случај, има и некој друг слабо што игра, тука ништо не можеш да сменеш, мурињо си знае он ќе направе.. ако тепа = он е бог и се то. а ако изгубе да си оде овај е дрво онај теле, одлучи се или ги сакаш или не :)

Одсекош сум го мразел, да си ѕирнел малце појче че видиш дека секош го плукам Мурињо и Озил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom