Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
A да ве прашам нешто .. зошто не играше алвес ?? Овој тито ако остани е добро за нас .. не знае кај тера ! Навивачиве на барса почнаја да го бркаат !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Гранеро на сликава... :icon_lol:

А Кака го нема на прославата, оде мали... :unsure:
Има некој што го примети Лас, или ја сум единствениот што не го примети после 10 минутно гледање на сликава? :D

A

apidrone

Гостин
A да ве прашам нешто .. зошто не играше алвес ?? Овој тито ако остани е добро за нас .. не знае кај тера ! Навивачиве на барса почнаја да го бркаат !
Изглеа на загревање се повредил..

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Презадоволен сум од играта и победата на Реал Мадрид,едноставно бевме многу подобар противник и заслуживме да победиме во овој двомеч.Срамота за Игуаин се што промаши вечерва,можевме убаво да ги понижиме,но сепак и овака е добро,титула си е титула па каква и да е,ке ги прокоментирам играчиве кои настапија вечерва.
Касиљас-Многу концентриран и сигурен беше вечерва и одбрани зицер на Педро и уште неколку топки.
Марсело-Еден од подобрите,во нападот секогаш правеше огромни проблеми за Барселона,во одбрана солидно одигра.
Пепе-Прав ѕвер,асистент и командант на одбраната и еден од најзаслужните за оваа победа.
Рамос-Одигра добар натпревар,без посериозни грешки.
Арбелоа-Добар,многу подобар од претходните мечеви.
Кедира-Вистинско освежување за овој тим,голем борец,добар техничар,солиден во нападот,уште подобар во дефанзива.
Алонсо-За него нема што да се каже,секогаш игра на ниво,денеска го доби дуелот на средината со Чави.
Озил-Добро се движеше,одлично проигруваше,полека се враќа во форма,имаше неколку мајсторски чаролии.
Ди Марија-Во првиот дел одличен,во вториот дел недоволно искористен.Добра партија.
Роналдо-Што сакаше правеше на теренот,разигран беше,за него можеби и најдобра партија досега против Барселона.
Игуаин-Многу лесно можеше да биде трагичар,но сепак на крајот Реал победи.Многу лош во завршницата....
Каљехон-Откако влезе,имаше неколку добри проигрувања за гол,солидна партија.
Бензема-Немаше многу време да покаже што знае,сигурно е подобар играч од Игуаин.
Модриќ-Одлично деби,ја задржа топката кога влезе,имаше одлична асистенција за Кедира и шанса за гол,каде што спаси чист погодок Пике.
Одлична игра на целиот тим,ако продолжиме вака во првенството,тешко дека ке може некој да ни одземе бод/ови.
HALA MADRID!

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Тито Виланова: „Пред се, честитки за Реал за освојоувањето на титула од Суперкупот.“

„Ова е, најверојатно, еден од деновите во кој најмногу сум горд на своите играчи. Со 10 играчи, на Бернабеу, имавме 5 добри шанси.

Чави Ернандес: „Лошо влеговме во натпреварот. Алвеш се повреди во последната минута, а Алба мораше да игра без загревање. Грешките не чинеа.“

„Им честитам на Реал Мадрид за титулата од Суперкупот.“

Cestitki i od mene za superkupot ....uste sme pojaki od vas ....ke ve mackame i vie toa go znaete ..so 10 igraci 4 zicera stvorivme na gosti

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Има некој што го примети Лас, или ја сум единствениот што не го примети после 10 минутно гледање на сликава? :D
Незнам, ја глеам само дека Начо држи модар патлиџан кј рамото... o_O

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Тито Виланова: „Пред се, честитки за Реал за освојоувањето на титула од Суперкупот.“

„Ова е, најверојатно, еден од деновите во кој најмногу сум горд на своите играчи. Со 10 играчи, на Бернабеу, имавме 5 добри шанси.

Чави Ернандес: „Лошо влеговме во натпреварот. Алвеш се повреди во последната минута, а Алба мораше да игра без загревање. Грешките не чинеа.“

„Им честитам на Реал Мадрид за титулата од Суперкупот.“

Cestitki i od mene za superkupot ....uste sme pojaki od vas ....ke ve mackame i vie toa go znaete ..so 10 igraci 4 zicera stvorivme na gosti
Душичка си :) Иди читај сеа измама наречена обама :)

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
После сево ова, после цела измината сезона каде што Фарса освои едно големо ништо, мислам дека не би било ок ФИФА да му додаде Златна топка на Леси..

ОН: Честито титула, да ни се множат. Лука за тие 10 минути супер се снајде, одма го проигруваат, добро примен е значи.. Пипита мора да ги реализира тие 100% шанси..
Роналдо совршен, трчаше, даде гол, му даде специјален поздрав на Пиќе.. Одма се гледа присуството на Пепе :) Само сеа да се вратат во колосек и во Примера и тоа е тоа..

На крај тука е и Сан Икер, секоја чест за човекот.. За мене он е Златна топка..
--- надополнето: 30 август 2012 во 01:38 ---
Тоа е..
Tito Vilanova: "The grass was dry, that worked against us"
Може и превисока била, па Леси/Где'си го чешала за ..
Може и не се навикнати на ваква да паѓаат/глумат.

A

apidrone

Гостин
Има некој клип што зицер фатил Икер у прво (ваљда на Педро)? Баш тогаш на Шпанциве им се укочи нешто, па ми пуштија олимпијада.

Kajgana Shop

На врв Bottom