Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ај денеска лајкови од мене да частам за новио играч, то ти е исто ко пиво у вистински живот, close enough :cool:.
Не верувам дека ќе игра против Барса у четврток, ама знаејќи како Снајдер играше во Интер после трансферот не ме чуди да го видиме на терен.

Зависи од тоа кога ќе дојде, како би играл кога нема поминато ни медицински прегледи...макар и еден пас врзан со соиграчите на тренинг. Не си прајте филмови се работи за трофеј со Барса не е мачкина кашлица тоа...

Зависи од тоа кога ќе дојде, како би играл кога нема поминато ни медицински прегледи...макар и еден пас врзан со соиграчите на тренинг. Не си прајте филмови се работи за трофеј со Барса не е мачкина кашлица тоа...

Пишувва дека во 1 има медицински прегледи а од 18 часот првиот тренинг со играчите. Затоа прашав :)

дојде усташата, да не вади од г***а а сезоната не е ни почната :tapp:

Утре ќе доаѓа јас прочитав...
523195_10150322853324953_1285665045_n.jpg

Real Madrid C.F.

Luka Modric already in Madrid

Ајде белким ќе снајде одма и ќе помогне во креативност и брзина на средината.

И се моли дедо Перез и Мурињо еден одбранбен или десен бек или централен ама јак да е

Многу брзо бе, го поминал прегледот и денеска ќе тренира. 99% ќе биди повикан за всреда. Хаха.

Да му се серам у "Левиот" да го дадеше порано сега ќе беше колку толку воигран со тимот, само да не е прекасно направен овој трансфер.
Како и да е конечно Озил ќе може да одомори и да наполни батериите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom