Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
не си сериозен така?..

Christian Eriksen - Ajax
Mario Gotze - Dortmund
Toni Kroos - Bayern
Andre Schurrle - Leverkusen
Ander Herrera - Athletic
Yann M'Vila - Rennais

Искрено дури и се чудам зашто и бара играч за во средина. Дај му шанса на Нури и крај.. Кедира, Алонсо, Озил па дури и Кака, сите играат добро бар во пред сезонава..
Ја би само еден back-up десен бек и бутни ги во А тимот Мората и Хесе и крај..
И јас сум за да не се зема играч од средина .. само десен бек ! Али ми оди на живци последно време моу што го третира сахин како куче го форсира лев бек со цел да побара да си оди !

Мурињо никого не брка, читај ги убаво интервјуата.. На Кака му рече, ако си одиш, оди си, биди среќен во друг клуб.. Ако останеш ќе мора со конкуренција да се бориш.. На Нури исто, ако сака да си оди нека си оди, ако сака да остане, ќе биде опција плус.. А Нури исто имаше интервју за Марка мислам околу ситуацијава.. И демек спремен бил да игра на секоја позиција, само да игра..

Абе и јас ке изјавам дека не го бркам али кога не му давам шанса на неговата природна позиција туку го ставам лев бек да игра што би значело тоа ?? А овој е толку упорен се ке направи само за да остане . Ке го стави 1-2 утакмици лев бек ке направи грешки и ке дреме цела сезона на клупа после !

Јас колку што знам дури и нема официјална понуда.. Можеби и спремен е да го продаде, само не стигнала понуда..

marselo place li place.
Пошо тоа вашето теле незнае да удари топка со глава :P.
Си изгубија поштено. 100+ милиони вредниот Нејмар и 60+ милиони вредниот Хулк беа премногу јаки за овој тим на Мексико па решија да им попуштаат, да се радуваат и овие малце. И :drk:тактика на Мано заврши пола од работата. Кој од кој повеќе патетичен, а шо е најинтересно овие играчи треба да го предводат Бразил на СП 2014 :pos:.
Инаку само Марсело на висина на задачата, и Лукас кога ја зеде топката еднаш.

Пошо тоа вашето теле незнае да удари топка со глава :P.
Си изгубија поштено. 100+ милиони вредниот Нејмар и 60+ милиони вредниот Хулк беа премногу јаки за овој тим на Мексико па решија да им попуштаат, да се радуваат и овие малце. И :drk:тактика на Мано заврши пола од работата. Кој од кој повеќе патетичен, а шо е најинтересно овие играчи треба да го предводат Бразил на СП 2014 :pos:.
Инаку само Марсело на висина на задачата, и Лукас кога ја зеде топката еднаш.

на Марсело му симнувам капа играчиште, а само 24години има сеа видов мислев постар е, а и вие сте го земале на 19години неможам да му ја најдам цената ако знае нека пише некој? Тиаго Силва вредниот 50милиона мислам дупе невидено,тогаш вреди Марсело 100милиона пошто гинеше на терен во сите утакмици до сеа.

Oscar - flop.
Neymar - flop.
Damiao - flop.
MANO MANEZES - FLOP!

Сите што требаше да го водат демек нападот кикснаа неверојатно. Мислам дека грешката му беше што го играше Тиаго Силва како DMF, и што му беа на клупа Хулк и Лукас..

Разбирам примија гол.. Ама срамота е, па Бразил се на крај краева, неможе да се отажат.. Нејмар шанса немаше, а демек 3-ет најдобар играч во свет.. Срамота!

на Марсело му симнувам капа играчиште, а само 24години има сеа видов мислев постар е, а и вие сте го земале на 19години неможам да му ја најдам цената ако знае нека пише некој? Тиаго Силва вредниот 50милиона мислам дупе невидено,тогаш вреди Марсело 100милиона пошто гинеше на терен во сите утакмици до сеа.
5.7 милиони
Иначе судијава за вториот гол на Мексико судеше фаул од Марсело, а фаул никаде немаше :pos:

Влагам на темава, и читам како селекторов на Бразил ја заебал тактиката и дека Хулк, Нејмар и остали потфрлиле...Па фрлив око малку, реков дан сум ја згрешил темава. Ама не, сум влегол кај што сакав ама муабетов ме збуни скроз :)

Oscar - flop.
Neymar - flop.
Damiao - flop.
MANO MANEZES - FLOP!

Сите што требаше да го водат демек нападот кикснаа неверојатно. Мислам дека грешката му беше што го играше Тиаго Силва како DMF, и што му беа на клупа Хулк и Лукас..

Разбирам примија гол.. Ама срамота е, па Бразил се на крај краева, неможе да се отажат.. Нејмар шанса немаше, а демек 3-ет најдобар играч во свет.. Срамота!

:pos::pos::pos:

Им држи муабетот....

-------- Адан-----------
Арбс--Рамос--дрвото--Концентрао
--------Чаби----Кедира-------
Каљехон--Кака:facepalm:---Роналдо
------------Игуаин--------------
Уште некоја минута па ќе ги гледаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom