Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Теренот е збунувачки си реков амерички фудбал ќе гледаме :D
--- надополнето: 11 август 2012 во 20:07 ---
Ако има некој сопкаст линк да прикаче ке му бидам благодарен :)
Channel - 134098 само одбери да гледаш преку апликацијата

Aбе што ќе кажете за новите трансфери во тимов???

Продадени брат
Отиде Реал во втора лига све играчиве ги продале
:rolleyes:
А па нормално ја не ни очекував Хоселу да го видам во прв тим,а некој е добар одма тап тап у пм.Среќа па на Хесе му удриле 40 милиони цена,тој не треба да се испушти

-------- Адан-----------
Арбс--Рамос--дрвото--Концентрао
--------Чаби----Кедира-------
Каљехон--Кака:facepalm:---Роналдо
------------Игуаин--------------
Уште некоја минута па ќе ги гледаме.

Како Кака првово полувреме?

Не бе не ти зборам за нив за првотимциве ти зборам 19-20 играчи заминале:facepalm:
Ова им е последен натпревар(n)

Како Кака првово полувреме?
Сите се на некое lazy mode. Ако почнам да го вреѓам него, треба 80% да ги изредам, ама не се лоши, онака просечни и не се замараат, како на пријателска :) . Чаби најдобар до сеа, и тоа главно, Каљехон го собра отпадокот од Игуаин и даде лесен гол. Сеа ќе видиме второ шо ќе направат.

Телето уште од последната утакмица со Мајорка нема дадено гол вклучувајќи го и Европското првенство
--- надополнето: 11 август 2012 во 21:29 ---
Ете го:D

Ако за ништо друго нека остане Сахин барем за кршење врат го бива :))

Моу нека се еба со неговата замисла да го понижува Сахин како лев бек..бидејќи тоа е понижување...златен играч имаме он ми пушта ЛАС И ГРАНЕРО ВО СРЕДИНА...ццццц:facepalm::facepalm::facepalm:
не го гонел Сахин,тоа е бетер од гонење бре...неспособни личности да играт на средината,а тој лев бек...ццццц
а и знам дека не сум само јас изреволтиран фан за таквата одлука,и дека многу почнуват да сумњат во неговите ,,СПЕЦИЈАЛНИ,, способности.поздрав!
--- надополнето: 11 август 2012 во 22:00 ---
Ако за ништо друго нека остане Сахин барем за кршење врат го бива :))
а за играње не го бива а? подобри се Лас и Гранеро како мидфилдери? оооххх земјо земјо каков ли народ те гази да знаеш...:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom